resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8480
    biraz sert olabilir yazdıklarım kusura bakan olursa baksın yapacak birşey yok.

    kendisi hakkında söylenenler artık "yeter lan yeter" dedirtmiştir. bizde biliyoruz yaptığı hataları tavırları vs vs ama ne lan bu kan davası modu ? sanırsın kendileri sütten çıkmış ak kaşık hayatları boyunca hiçbir hataları olmadı bembeyaz bir kağıt gibiler.

    22 yaşında altında ezildiği bir sorumluluk verilmiş genç bir insan için etmedikleri laf kalmadı, tamam sevme tamam affetme ama yok galatasaraylı değil yok bizi sattı ne oluyor ? sen kimsin ? bu olay üzerinden bunu yapan herkese söylüyorum galatasaraymetre mi var elinde ona galatasaraylı değil buna az galatasaralı diyebiliyorsun haddini bil haddini !

    biri çıkar yöneticiye siyasi görüşü ve görünüşü nedeniyle laf sokar, diğeri fikri hür vicdanı hür değil der yahu ne harika insanlarsınız siz öyle galatasaray sizin tekelinizde mi arkadaş,

    kendinizi niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz asıl onu anlamıyorum, yok bu işler lisecilikle oluyorsa kendisine teklifi yapan adam şuan başkan ve sen portakalda vitaminken bu adam lisede okuyordu, yok o da değil teknik taraf diyorsan fatih terim istiyor üstüne üstlük o fatih terim divan kurulu üyesi tribündeki abiler (!) ne diyor onu bilmiyorum ilgilenmiyorumda

    eee yeter ama bazı tiplerin tavırları şımarıklık boyutunu aşıp salaklık seviyesine geldi bi susun artık, okuyorum aynı olayı 4 defa yazan adam var yahu "yeni birşey var koşun koşun" diye gelse yine tamam diyeceğim ama aynı şeyi çevirip çevirip insanlara vurmak nedir allahaşkına ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın