• 6619
    arkadas, ne kadar kolay soguyorsunuz sozlukten. olayli bir derbi gecmis, uzerine cikan taraftar kavgasinda 20 yasinda bir cocuk ölmüş, sadece rengi bizden farkli oldugu icin kendini bilmez adamlar topcumuza muz atmis, malum kulubun bunyesinde calisan bir denyo kucaginin fotografini cekip "terim'in yeri hazir" diye twit atmis, yetmemis bir oyuncu takim kaptanimiza (ne kadar sevmesen de, sevmesek de kaptan kaptandir) karsi tombala cekmis, yetmez gibi butun bu isleri yapan kulubun yoneticileri milyonlarin karsisina cikip yalanlar soylemis, bu yalanlar sosyal medyada saniyesinde ortaya cikarilmis. butun bu isleri yapan, yaptiran, canak tutan, körükleyen kulubun adi fenerbahçe guzel kardesim. biz bunlari konusup tartisinca neden antifenerli oluyoruz? allahaskina akla mantiga uyuyor mu bu sozleriniz?

    ne konusalim guzel kardesim, daha dun burada onlarca arkadas fair play cagrisi yapmisken, birileri cikip goz gore gore irkciligi savunuyorsa ne konusalim? ne konusmamizi istiyorsunuz? soyleyin biz de o konulara yonlenelim. bu gunlerde sampiyonlugumuzu bile golgede birakacak olaylari konusmayacaksak ne konusalim? yazin sunu alalim, bunu alalim, yok lan onu almayalim, ahlaksiz o gibi konular daha mi cok ilginizi cekiyor?

    adam öldü lan bu bok ugruna, bir digeri de kodesi boyladi. dunyanin en taninmis, en sosyal aglari kuvvetli adamina muz salladilar macta ve fenerbahce yoneticileri bu adamlari yanina alip basin toplantisi yapti. bunu konusmayalim da ne konusalim? allahaskina soyleyin de biz de bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın