• 1754
    2012/2013 beko basketbol ligini lider bitirmiş ve görünüşe göre önce tofaş, arkasından karşıkaya-fener galibi ve finalde anadolu efesle karşılaşıp şampiyon olacak takımdır. biraz play-offlarla ilgili bilgi vermek gerekirse,

    *lig maçlarının ertelenmesinden dolayı lig sıralaması biraz farklı görünse de sıralama hemen hemen bellidir.

    *galatasaray, ligi lider bitirip tofaşın ikili averajda antep karşısında önde olmasından dolayı, ertelenen iki maçını kaybetmesi durumunda bile 8. olması garanti olduğundan tofaşla oynayıp 2-0 kazanacaktır. arkasından 4.-5. bitiren takımların galibi ile oynayacak olan galatasarayı, 6 mağlubiyetle 4.(u: banvitin ertelenen maçta tofaşı yeneceğini düşündüğümden dolayı 4. diyorum. yenilirse banvit 4. olacaktır) olacak fenerbahçe ve 7 mağlubiyetle 5. olması garanti olan karşıyaka takımlarının kazanananı bekleycektir. bu serinin 2-1 iki takımdan birine döneceği kanaatindeyim. çok ortada olan bu ilk tur serisini umarım karşıyaka kazanır ve arkasından yarı finalde bizimle oynarlar.* karşıyakaya normal sezonun ilk maçında yenilmiş olmamıza rağmen, o günkü galatasaray ile bu günkü galatasaray arasında çok fark oldu. 2-0 seriyi kazanacağımızı ve finale çıkıp efesi bekleyeceğimizi düşünüyorum.

    *anadolu efes'in kalan 2 maçından birini kazanması durumunda* ligi ikinci bitirmesi garanti. bu durumda lig 7. si ted kolejle oynayacaklar. bu maçtan sonra efesin galip geldiğini düşünürsek ligi 3. ve 6. bitiren takımların kazananı ile oynayacaklar. ligi 6. bitirecek takımın beşiktaş olması matematiksel olarak kesin. banvitin 11.05.2013 de tofaş maçını alması ile onlarda ligi 3. olarak bitirecekler. banvitin beşiktaşı 2-1 yada 2-0 yeneceği göz önüne alınırsa yarı finalde efes-banvit maçının galibi finale çıkacaktır. anadolu efesin finale çıkması kuvvetli ihtimaldir ki finalde onları bekliyor olacağız.

    benim güvenim sonsuz, sizinde güveniniz sonsuz olsun ve lütfen play-offlarda maç ayırt etmeksizin salona gelin bu güzel havalarda. hayalini kurduğumuz erkek basketbol takım şampiyonluğuna, geçen sene ligi lider bitirmemize rağmen ulaşamamıştık. bu sene çok ama çok umutluyum. aslanlarımız tüm olumsuzluk ve sakatlıklara rağmen 17 maçlık seriyle play-offlara başlayacak ve umuyorum ki seri bozulmadan 25 maçla seriyi sonlandıracağız.

    (gbkz: arkanızdayız koç, sizinleyiz aslanlar, hep beraberiz aile olarak. yürüyedur şampiyonluğa ve hayale...) ve unutmayın
    http://twicsy.com/i/g2LQ5b
App Store'dan indirin Google Play'den alın