• 76
    futbolculuk yeteneklerinin yanında insani özellikleri de hesaba katmak gerekiyorsa kaka'dan daha karakterli bir futbolcu yoktur. yetenekleri de messi ve ronaldo'dan çok kötü olmadığına göre totalde kaka alır diyorum.

    ama messi, ronaldo totalinde messi karakter açısından ronaldo'dan 10 gömlek üstündür bunu da tartışmıyor zaten kimse. gel gelelim hangisi bir futbol müsabakasının içinde daha tehlikeli ve üstündür bu konuda ronaldo'dur işte. bundan 10 sene önce de brezilyalı ronaldo idi yine ronaldo.
    ayrıca takım oyununda messi daha iyidir, ronaldo bencildir gibi bir muhabbet ne kadar beyhudedir bilinmez. ronaldo'nun hocası ferguson,takımı manu, ligi premier lig, yaşadığı memleket ingiltere. messi'nin kulubü ispanya içinde bile ap ayrı bir ekol ve dünya, hocası guardiola, yaşadığı şehir katalunya'nın başkenti olarak kabul ediliyor,memleket ispanya. daha saymayacağım türlü ayrıntı. bunları göz ardı etmek nasıl bir aklın işidir şaştım da kaldım.

    ikisini de aynı şartlar altında kabul ettiğimizi düşünmekte fayda var. haa dersiniz ronaldo karakterindeki adam barça'da tutunamaz orası beni bağlamaz. ben adamın futbolculuk yetenekleri üzerinden yorumumu yapıyorum.

    ayrıca ne bu iyi insan geyiği. göz var nizam var iyi karakter her yerde belli olur. baki mercimek'te süper adam şahsen tanırım ama materazzi daha iyi defans.
App Store'dan indirin Google Play'den alın