resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8424
    bu takımın başında fatih terim varken ve lig başlarken terk etmiştir. yani başımızda imparator var, adam olur tarzı şeyler kendiyle çelişiyor.

    herkes biliyor gelirse takımda yabancı düşmanlığının tekrar başlayacağını. hadi dedik fatih terim varken olmaz böyle şeyler, fakat ne kadar ilginç değil mi bir insanın, bir futbolcunun sadece işini yapıp ilgisi olmayan şeylere karışmaması için takımın başında mutlak bir otorite olması gerektiğini düşünüyoruz.

    bir insanın karakteri bellidir. mesela selçuk inan, canımız, kaptanımız ve onun, takımda ve takımın başında kim olursa olsun, asla saçma işlere uğraşmayacağı, saçma açıklamalar yapmayacağından eminsin.

    gelip gelmesin konusunda henüz taraftar bir karar verebilmiş değil fakat beyefendi geçtim takıma dönmeyi hala kaptalığın peşinde. bizim bir kaptanımız var hani senin çocukluk hayalin(!) 8. olduğu sezon bıraktığın takıma gelen ve bizi şampiyon yapan bir aslan yüreklimiz; selçuk inan!

    hadi işe futbol tarafından bakalım, bazıları öyle bir konuşuyor ki yok en iyi türk futbolcuymuş. hayır arkadaşım mesut özil'i almaya çalışmıyorsun, hızlı oyun becerisi olmayan, şutları zayıf, aynı adama 3 kere çalım atan adama dileniyorsun. evet artı yanları tekniği ve mücadelesi haa bir de meşhur türk statüsü var zaten sözlüğe türk statüsündeysen hemen gelmelisin takıma.

    özetleyecek olursak, senden ricam lütfen takıma dönmek için uğraşma.

    yönetim ve imparator da seni geri getirmek gibi bir hataya düşmez umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın