• 6568
    moderatörlerinden üçünü şahsen tanıdığım, ve iyi niyetli olduklarını şahsen bildiğim sözlük. şimdi kimse bana bu adamların keyfi bir şeyler yaptığını anlatamaz. bunu belirteyim baştan. bu adamlar bu ortama inanılmaz değer veriyorlar bir kere. senin benim vermediğimiz kadar. adamın hayatı olmuş sözlük. galatasaray'a giden yolu olmuş.

    ama bu adamlar hata yapabilir mi, elbette. ki yaptılar bence bu son pippo olayında. net hatalılar. pippo hatasız mı? hayır. bak adam çocukluk arkadaşım, ama onun da çok büyük hataları var. yazdıklarının ötesinde çok büyük hataları var.

    keşke herkes birbirine iyi niyetle yaklaşabilse de olay twitter'dan gereksiz gereksiz küfürleşmelere, tehditlere falan gitmese. çocuk değiliz hiçbirimiz, koca koca adamlarız. ben ona p.ç dedim ama o da bana oros.. çocuğu dedi diyerek mesele çözmekten uzak olduğumuzu sanıyorum.

    böyle kalitesiz kalitesiz muhabbetlerle uğraşmak, egonuzu üst seviyede tutmak yerine insan gibi, iyi niyetle konuşursanız ne moderasyonla sıkıntı yaşarsınız, ne başka biriyle. ha ben saygılı olmak zorunda değilim mi diyorsun, eyvallah. tartış dur sabaha kadar, ben uyurum o saatlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın