aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2442
    2012/2013 sezonu şampiyonluğumuz büyük ölçüde şekillendi, doğal olarak taraftar yeni sezon alacağı veya yenileteceği kombinelerin derdine düştü. hazır kombine konusu gündemdeyken pegasus alt tribününden kombine almak isteyen arkadaşlara uyarımızı yapalım. geçen sezonun başında kombineleri ultraslan kendisi sattı ve satış sırasında bir sürü rezalet yaşandı. kulübün sattığı paradan fazlasına satmadılar elbette ifşa olmamak için ancak satış sırasında başlarına buyruk şekilde davrandılar. örneğin başka şehirde oturan arkadaşlara kesinlikle kombine satmamakta direttiler her maça gelemezler diye. yine bazı rakamlar tutmayınca kombine parasını aldığı kişilere kombineleri vermedi ve paralarının taksitle geri ödeneceği söylendi. o durumlar ne oldu tam bilmiyorum ama olaylar internete yansıdıktan sonra muhtemelen gereken yapılmıştır.

    kısacası yeniden kombine almak isteyen arkadaşlara yapılacak en yerinde uyarı takımı destekleyeceğim diye pegasus alt almayı düşünüyorlarsa bir daha düşünmeleri ve ultraslan içinde kombine satışı sırasında kendisini dolandırmayıp, yardımcı olacak birini bulmaları.

    uyarımızı yaptıktan sonra bir başka noktaya değinelim: karaborsa.
    yönetim pegasus ve güney tribünün bir kısmının kontrolünü tamamen ultraslan'a verdi stad açıldığından beri. kontrolünü verdi denilirken buralardan satılacak biletler ve kombinelerden bahsediyorum. her önemli maç öncesi karaborsa ilanlarında pegasus ve güney tribünü biletleri nasıl sizce bu kadar kapış kapış satılıyor her tarafta? sezon başında kulüp ultraslan'a kullanacaklarından fazla verip karaborsa yapmalarına olur veriyor da ondan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın