• 2254
    bariz şekilde iktidar tarafından görevlendirilmiş bir federasyon ve ona bağlı kurullar karşısında ne kadar konuşursa konuşsun bir sonuç alamayacak yönetimdir. ben de istiyorum masaya vursunlar yumruklarını, teker teker düşürsünler o kurulları. ama o kurulların arkasında 10 küsür yıldır ülkenin her kurumunda yuvalanmış bir iktidar var. öyle bir iktidar ki bu, seçimle gitseler bile yerleştirdikleri kamu görevlilerini temizlemek bile yıllar alır/alacak.
    açıklama yapıp icraate gelince teklersen olmaz. masaya yumruğu vuruyorsan biz de sonuç bekleriz. iktidar-federasyon ilişkisi varolduğu sürece biz o yumruğu vurduğumuzla kalırız. sırf taraftarın gazını almak için açıklama yapmaya gerek yok. zaten federasyon ve onun kurulları üzerinde bir etkileri olsaydı şu'ana kadar bir şeyler görürdük. yönetimin yapacağı şey imparator ve futbolculara olabildiğince rahat bir çalışma ortamı sunmaları. ne bir transfer haberi ne de bir hoca söylentisine izin vermemeleri. gerekirse her haberi saniyesine siteden yalanlamaları. oyuncu maaşlarını gününde ödemeleri.
    özetle galatasaray kulübü haramilerin saltanatını yıkacaksa bunu ancak sahada oynadığı futbolla yapacaktır. görev dağılımına gelince topçular çıkacak aslanlar gibi oynayacak, taraftar rakiplere cehennemi arena'da tattıracak ve yönetim fatih terim'in kafasını rahat tutacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın