• 7556
    13 nisan 2013 - 19 mayıs 2013 periyodunda, yani sezon sonuna kadar oynayacağı takımlar: (tamamı lig maçı)
    karabükspor
    elazigspor
    gaziantepspor
    sivasspor
    fenerbahce
    trabzonspor

    ligde en yakın takipçimiz fenerbahçe'nin kalan maçları:

    eskisehirspor
    eskisehirspor (türkiye kupası)
    genclerbirligi
    benfica (uefa kupası)
    kayserispor
    benfica (uefa kupası)
    istanbul bb
    galatasaray
    karabükspor

    - ek olarak türkiye kupası rövanşı da eklenecek.

    şimdi şu fikstüre bakıldığında galatasaray'ın kadıköye puan farkını koruyarak gitmesi durumunda orada yenilse bile* kendi kaderini belirleme imkanı olduğu bir gerçek. peki fenerbahçe bu yoğun trafikte "allah muhafaza"* bir hata yapsa bu şampiyonun erken belirlenip bazılarının daha fazla para kazanmasına mani olmaz mı ? !

    o zaman fatih terim'i çıldırtarak ceza almasını sağlayan, lua lua ve shelton gibi sprinter oyuncuları olan karabükspor maçı öncesi defansımızdaki geriye hızlı dönebilen tek oyuncu dany'yi hiç tereddütsüz kırmızı kartla atan hakemin ne yapmak istediğin kolayca görebiliriz.

    ya da 19 nisan 2013 galatasaray sanica boru elazığspor maçını cuma gününe alan federasyonun zihninden geçenleri anlamak hiçte zor değil.

    beyler size sesleniyorum: önünüzde kalmış 6 maç, 4'ünü kazansak bırak şampi... demeyi belkide resmen şampiyon olacağız. bu ligdeki hiç bir takımın sizin denginiz olmadığını gösterdiniz. çıkın alın şampiyonluğu şampiyonlar ligine doğrudan katılın. gidin geniş geniş tatilinizi yapıp dönün önümüzdeki sezon kaldığımız yerden devam edelim.

    bahane kabul etmiyoruz; hakem, cuma günü oynama fobisi, mesut bakkal'ın takımları ters geliyor vs. çıkıp 4 maçı alacaksınız kadıköy'e ya şampiyon gideceğiz ya da şampiyonluğa ... (u: bence içeride oynacağımız sivasspor maçını kazanarak şampiyonluğu ilan ederiz, bu da gizli not olarak dursun bari)
App Store'dan indirin Google Play'den alın