aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2438
    --- alıntı ---

    federasyonun şikeyi aklama sezonu olarak geçirdiği 2011-2012 sezonundan başlamak üzere son 55 haftanın 53’ünü lider tamamlayan galatasaray futbol takımı’nı türlü oyunlarla aşağı çekme çalışmaları açık ve alenen devam etmektedir. bu kapsamda gerek hakem hataları gerekse de disiplin uygulamalarındaki çifte standart büyük bir özenle galatasaray aleyhine birer birer hayata geçirilmektedir.

    hakemin yüzüne tükürüğü, kameralara gayri ahlaki hareketleri yansıyanların cezaları ülkenin parası gidiyor nidalarıyla savuşturulmuş, ağızdan çıkmamış tükürük ise varmış gibi gösterilerek cezalar verilmiştir. bu çifte standart kepazeliklerinin sahipleri, eskişehir’de bağıra çağıra hakemin üstüne yürüyenlere ceza ver(e)medikleri gibi, sadece hakeme “daha da kötü yönet” diyen imparator’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ kılıfına sokup 3 maç ceza vermeyi uygun görmüşlerdir. üstelik öncesinde “21 maç ceza kapıda” kasıtlı haberleriyle kamuoyu oluşturulmuş ve verilen ceza ile güya ‘ölümü gösterip sıtmaya razı etme’ çalışması yapılmıştır.

    soyunma odasına inip hakemleri tehdit etme cüretinde bulunanlara sadece 21 gün ‘lütfen’ ceza verenlerin, şimdilerde ise sahada hakeme isyan eden sayın fatih terim hocamızı hedef tahtasına koydukları ve üstüste 2. şampiyonluğumuzu engellemeye çalışmaları kapsamında yeni bir kamuoyu oluşturma çabasına giriştiği görülmektedir.

    yıllardır sinsi açıklamalarıyla ince ince futbolun tüm paydaşlarını yönlendirenlere sempati ve efendilik kılıfı biçenler, hakemler hakkında 2 yıldır tek kelime etmeyen fatih terim’i ise yermekten geri kalmamaktadır. yeşil sahalarda adaleti sağlamaktan yoksun olup, türlü ali cengiz oyunlarıyla sporu kirletenlere adeta ödül verenler; adalet isterken isyan noktasına getirdikleri bizleri ve hocamız fatih terim’i adeta cezalandırmak için fırsat kollamaktadırlar.

    büyük galatasaray taraftarı bu rezil oyuna gelmeyecek, sezon sonunda hezimetlerini saklamak için yine bu kirli oyunun yöneticilerine ışıkları söndürtecektir!

    federasyon ve kurullarının verdiği her kararın titizlikle hafızalarımızda olduğunu belirtir, yeni verilecek kararların da aynı titizlik ve farkındalık ile takipçisi olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.

    ultraslan

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın