• 352
    --- alıntı ---

    "futbolcu insandır, sinirlenebilir. antrenör insandır, sinirlenebilir. peki hakem insan değil mi? sinirleri çelikten mi yapılmış ki sinirlenmeye hiç hakkı yok?"

    "abay orada görev icabı sakin kalmak zorunda, çünkü terim’e azıcık mukavemet gösterse bütün bir galatasaray camiası onun üzerine gelecek ve (geçmişte örneklerini defalarca gördüğümüz gibi) hakemliğini bıraktıracaklar. abay, 40 yaşında, çoluk çocuk sahibi, iş sahibi, sosyal hayatta belli bir statüsü olan yetişkin. herhangi bir antrenörün onun sosyal hayattaki statüsünü zedelemeye nasıl hakkı olabilir ki? terim rahatlıkla abay’ın üstüne yürüyebiliyor, çünkü alacağı en büyük cezanın maçları süper konforlu locasından izlemek olduğunu biliyor"

    "sizin adalet dediğiniz bu mu sahi? yazık..."

    --- alıntı ---

    bence kuzeni yazmış. inanamam başka türlü. zeki bir adam bu. okunacak, dinlenecek bir iki adamdan biri spor basınında belki. fakat hakemin zaten otorite sahibi olduğunu, sahada desteklediği bir takım olmadığı -olmaması gerektiği- için duyguları ile hareket etmeyeceğini, bu yüzden otoritesiyle verdiği karara gelen duygusal reaksiyonları sakinlikle karşıladığını nasıl düşünemez bilemedim. hakemler çelik gibi sinirlere sahip olduğu için sakin değiller, işin doğası öyle olduğu için öyleler. sen gidip seni kovan patronuna bağırıp çağırsan hakaretler etsen, adam da sana karşılık verir mi? vermez. kovmakta yüzde yüz haklı olsa bile vermez. güvenliği çağırır, muhasebeden de çıkışını verin der, döner gider. burda güvenlik tff oluyor uğur bey. ki süleyman abay, topu yere vuran rakip takım futbolcusuna sarı kart veremediği bir maçta fatih terim'i aynı sebeple tribüne yolladığı için haklı olduğuna inanmıyordu bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın