aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2437
    kombineli taraftarın değil de büyük maç olduğu için tek maçlık seyircinin yine hatırı sayılır miktarda bulunduğu 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçının bir kısmını iyi yönetebilmiş taraftar grubu. ama her şeyi eğri otursak da doğru konuşmamız gerekir. o yüzden daha iyisini çıkın siz yapın o zamancıları başka başlığa alalım.

    arena'da ilk maça çıktığımızda bende büyük stad, büyük atmosfer düşüncelerinin yanında büyük sorumluluk düşüncesi de hakimdi. o zamanlar sorumluluk kelimesine sadece stadı doldurmak olarak baktığımı itiraf ediyorum. nitekim ki çok şükür o olayları aşabildik*. yalnız asıl sıkıntımızı ben o zamanlar fark edememiştim. devamlılık. arkadaş o kadar önemli ve o kadar zor bir şey ki, ya tribünü tamamen enerjiyle dolduruyor ya da bütün enerjini emiyor sen bestelere eşlik ederken. bu noktada herkesin çuvaldızı kendisine batırması gerekiyor.

    9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı bu sene hep olduğu gibi yine tek maçlık büyük maç seyircisinden geçilmiyordu. bunun handikapı ne oluyor? işte ultraslan orada bir taraflarını yırtarken ronaldo'nun fotoğrafını çekmeye gelen kitle korner olsun diye tetikte bekliyor. haliyle işleri zor oluyor böyle zamanlarda kabul etmek lazım. ancak burada asıl takılmamız gereken kelime iş kelimesi. senin işin kimse bağırmıyorken bağırmak değil. sen olayı çok yanlış anlamışssın. senin işin herkesin bağırmasını sağlamak. malesef bu her zaman kolay olmuyor kabul ediyorum. resmen sadece korner olunca besteye canlı bir sesle eşlik edebilme gibi talihsiz bir meziyetimiz var. bu noktada taraftar profilini bir kenara bırakırsak* beste seçimi çok önemli rol oynuyor işte. adam zaten susuyor, bizimki veriyor laylalaylayı damardan sonra tribün neden sustu amk. tribünün, haliyle takımın gaza gelmesi lazımken hala saldır galaaaaatasaray laylalaylaylay diye bağırmaya zorlanıyoruz. gençlerbirliği maçı 1-0 ya 1-0. hani 5 yememişiz hani. başladık 80'in başlarında ya başarılar gelir geçer ya da sen var ya sen. yahu arkadaşım sen galatasaraysın ya niye çeviremeyecekmişsin maçı? o maçta olan bilir, tribün bir anda çöktü. biz çökünce takım da çöktü. o saate kadar baskılı oynayan galatasaray gitti, uzatmalarla birlikte tamı tamına 10 dakika ortada top çeviren galatasaray geldi. maçın bitiş düdüğüyle bağırsak ne olur? puan kaybı sonrası 1 saat, 1 saat 30 dakika bağırmadık mı asaletin bize yeter diye? takım soyunma odasından çıkıp gelmedi mi? orada nasıl senden onu bekliyorsa takım ve taraftar, emin ol 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçının son 10 dakikasında senden çok farklı şeyler bekliyordu, bekliyorduk. ama yok biz en iyi biliriz bizim dediğimiz olacak ya. gerektiğinde pankartımızı açar maçı piç ederiz. drogba tribüne formasına atıyorsa o bizimdir kimse alamaz. gerekirse döverek alırız sizden*.

    son olarak 2 şey söylemek istiyorum. 0

    1) ne olursunuz şu maçlarda birilerini görevlendirin de işi sadece hangi tezahurata hangi dakikalarda nasıl tepki veriliyor olsun. onun bir araştırmasını yapın. bakın emin olun seneye çok faydasını görürüz bunun. bir maçta olacak iş değil çünkü korner olsun da gaza gelelim mentalitesine sahip bir taraftarımız var. bunun yenik durumu var bilmem nesi var. anlayacağın uzun iş.

    2) 9 nisandaki maçtan sonra bir fenerli arkadaşım mesaj attı tebrik etmek için. şöyle yazdı: "biz bile inandık valla bir an turu geçeceğinize tebrik ederim kardeşim. yalnız bir şey sorucam 85. dakikadan sonra neden sustunuz amk?"

    başka sözüm yok hakim bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın