aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2427
    bu grubun yaptığı her şey kendi çıkarları içindir. yaptıkları her şeyin karşılığında bir şey beklerler. koreografi mi yaptılar? karşılığını isterler. bilet olur, iltimas olur, farklı şeyler olur. yani bunları yapabilmeleri için de reklamlarını iyi yapmaları lazım. bu yüzdendir, tribünde yüksek dozda ses çıktıktan sonra heyya heyya ultraslan ultraslan diye bağırmalarının sebebi. yani biz bağırıyoruz, bizden kaynaklı mesajı vermektir dertleri.

    9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı'nda açtıkları "şampiyonluk şarkısı böyle yarım kalmayacak, o kupa bir gün ellerinizde kalkacak" şeklindeki pankartın normalde maç sonu açılması lazım değil mi? mantık olarak, henüz vakit varken taraftar olarak görevimiz takımı coşturmak, son dakikaya kadar onlara mücadele gücü vermek. maç kaybedildiğinde de vefalı taraftar profili çizip takımı onore etmek. peki neden maçın bitmesi beklenmez böyle bir pankartın açılması için? çünkü maç oynanırken, tv canlı yayınla maçı verirken, milyonların gözü oradayken açmaları lazım ki dikkat çekebilsinler. maç bittikten sonra yaparlarsa bu kadar konuşulmayacağını çok iyi bildikleri için maç esnasında açarlar, çünkü üstünde yazan mesajın gösterişten başka bir anlamı yoktur kendileri için.

    bir de pankartın sonuna çaprazlamasına 'ua' yazmıyorlar mı bayılıyorum. 'ua' ya adamlar :) imzasız, reklamsız bir çakıl taşını yerden kaldırmazlar bu kulüp için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın