• 344
    bu işi hala iş bilmez futbol yöneticilerinin salt "türk futbolunu" geliştirmek için denedikleri bir "politika" olarak görenler var, görmesinler.

    -7.5 milyon euro italya'ya gitmesin, o paraya sneijder gelmesin. gidecekse eskişehir'e gitsin, alper gelsin o paraya; antep'e gitsin, cenk tosun gelsin o paraya; bursa'ya gitsin, şener gelsin... gibi gibi gibi... para olabildiğince yurt içinde dönsün. iç piyasa oluşturma çabaları, iş bilmez iktisatçı tavırları...

    -geçen sene itibariyle: fenerbahçe şike mike mevzuları ile kan kaybetti, beşiktaş'ın dalağını ben siktim zaten (kimin ağzından yazdığımı anlamak çok da güç olmasa gerek.); ee ne kalıyor geriye? galatasaray. bu adamlar güçlüler mi? güçlüler. daha da güçlenecek maddi manevi imkanlara sahipler mi? sahipler. yokları oynadıkları senenin ardından elmander, melo, ujfalusi, riera, eboue, muslera gibi; üçü birinci diğer üçü de ikinci sınıf kaliteli yabancı oyuncuyu getirebildiler mi ülkeye? getirdiler. (bir sonraki sene drogba ve sneijder'in gelebileceğini tahmin ediyor burada koca kafamız.) öyleyse ne yapmalı? yabancı sınırını azaltmalı. bu sığırlar iş bilmez, yol bilmez; daya milliyetçiliği baba bunlara. gir milliyetçilik damarından, başlarına ne geldiyse oradan geldi zaten. aynen devam. türk futbolunu kurtaracağııııız! daha az yabancı, daha çok türk futbolcusu demek. ee, bu kalabalıktan da bir kaç iyi adam çıkar herhalde? eheheh, iyi kandırıyoruz yine kerizleri.

    -bu sene tek beklentim; fenerbahçe'nin şike sürecinden beklenenin çok altında bir yara ile kurtulması (hadi beklenenin demeyeyim de, olması gerekenin diyeyim.) ve galatasaray ile arasındaki farkı sadece yabancı oyuncular aracılığı ile kapatabilecek olması; ligde bir çok takımın (kocakafanın içten içe dengeyi sağlayıp yarışta tutmak istediği "feda"sı dahil.) 8-9 ve üzeri yabancı oyuncuya sahip olması beni bir nebze ümitlendiriyor. eğer doğru noktalardan, doğru baskılar yapılır, geçmişte de nadiren görüldüğü gibi fenerbahçe ve galatasaray aynı anda baskı yaparsa bu s*kik sınırlamanın en azından mevcut halinde tutulmasını sağlayabilirler. tek umudum bu ve umarım bu yönde adımlar atılır.

    vizyonsuz orospu çocuklarından ve milliyetçilik kamuflajlı icraatlardan çektiğimiz kadar hiç bir şeyden çekmedik ulan şu ülkede!
App Store'dan indirin Google Play'den alın