• 5
    kendine göre dünyanın en haklı insanıdır

    ona göre fatih terim egoisttir, hep şenol güneşi sever ama şenol güneşin çalınan şampiyonluğu hakkında yorum yapmaz empati kurar fenerbahçesiz lig olmaz zira, mourinho da special one bu arada.

    liverpoolu çok sever bağcılarda gerrard formasıyla gezer, ayrıca dortmund çok iyi kloppo sempatik ve iyi bir insan.sezen aksuya sezen diyen kezban kız modeli gibi bir modelimiz var futboldada, guardiolaya pep der. pep ney barcelona u 18 takımında aynı odada mı yattınız, selçuk inan-burak yılmaz gibi bir arkadaşlığınız mı var?anlatamazsın

    barcelonalıdır göze hoş gelen o gole giden topu bile pas atan yarrak kürek oyunu çok sever, faşist francodan nefret eder ama dayısı amcası akpye oy atar.

    ronaldo çok kibirlidir egoisttir, messi ise bizzat konyadan çıkmıştır atatürk lisesi mezunudur içimizden birisi efendi messiyi hep sever.

    tek verdiği emek otobüste yaşlı dayıya yer vermektir ama emekçileri çok sever, st pauli livorno favorisidir livornoyu unutsa da arada bir hatırlar.

    tottiye tapar ama bülent korkmazı çoktan unutmuştur.hakan şükürü sevmez cemaatçidir ama maçlardan önce ayin yapan alexi sever, zira dinini önemser o.

    burak yılmaz iyidir ama kendisini çok yere atar, zira beşiktaşlı-fenerbahçeli kankalara yaranmak > bütün başarılar. tek icraatı 40 50 tl verip fenerbahçeyi izlemek olan 80 kilo 1.55 boyundaki dişi kanarya arkadaşlarını ihmal etmek istemez, zira burak egoist şeytan. futbolcu pres yapsın ister pas dağıtsın çevresi de muhtemelen kendisi gibi populist insanlarla doludur ki biriside çıkıp diyemez bunların hepsini yapan gerçek ronaldo vardı onu da oynatsak karizmasız diye istemezdin.

    favori filmleri : fight club, aşk tesadüfleri sever

    favori galatasaraylıları : riijkard, neeskens

    taglar : total futbol, emek, joga bonita
App Store'dan indirin Google Play'den alın