resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5945
    yabancı ülkede yaşasaydı kendisi, bol liverpool la mansia soslu bloglar şöyle yazardı

    işte ezilen halkların umudu, fatiho terimo

    onun sözlerinde duruşlarında cruyffun, pepin esintileri var!

    yıllarca dünyanın dışladığı portekizi demokratesin kılıcı gibi parlattı, asıl sormamız gereken neden bizim fatiho terimomuz yok? keşke daha erken başlasaydı hocalığa, o cruyfftan pas almalıydı pepe reinaya sitem etmeliydi o merseyside derbilerinde başrol oynamalıydı!

    falan filan işte, ama değil iyi ki değil o adanalı fatih terim, senin benim gibi biri. ben galatasarayı hep hayattan farklı tuttum, hayat acımasızdı iyi niyeti suistimal eden çoktu ama galatasaray daha vefalıydı, 6 yedik üzülmedim küme düşecektik yine koymadı tromsoler ezdi geçti üzülmedim, bülent korkmaz gibi bir adam bir idole servet çetin muamelesi yapıldı yine üzülmedim, ama bu kadar emeğe karşı fatih terim bu takımdan giderse benim de galatasaray hayatım biter artık takip etmem umut etmem galatasaray benim galatasarayım olmaz sakat diye lucianoyu kovan fenerbahçeden tek farkı olmaz.

    fatih terim bir köprüdür aynı metin oktay gibi, boş zamanlarında gs storeden alışveriş yapıp locada maç izleylenlerle adanada 10 tlye forma alıp takımı için dua edenler arasında bir köprüdür, meslek lisesi sırasında galatasaray yazanlarla galatasaray liseliler arasındaki köprüdür, eğer o köprü yıkılırsa takımı ne mourinho toparlar ne şampiyonlar ligi kupası.umarım yıkılmaz, umarım.umarım sırf bjkli fenerli arkadaşları helal kanki desin diye fatih terim iyi ama ego yeaa aykut beyefendi yeaa diyenler kazanmaz, umarım fmde beşiktaşa barcelonadan adam alıp kupa alınca 3 gün burnu havada gezip fatih terim egoist yeaa diyenler kazanmaz.

    balon adamlara, kahpelere inat biz onu olduğu gibi sevdik. yarım yamalak ingilizcesi bile bana hoş geliyor, biz buyuz ingilizce bilmesek de ortak bir dilimiz var 7 yaşındaki galatasaraylıyla 70 yaşındakini konuşturan umarım o dili unutmayız. ben hala bülent korkmazın nice efsanenin takımdan kovulur gibi yollanmasını sindiremedim, eğer gidecekse de kendisine imparatorlara yakışır bir veda olsun.

    ulan herşeyi geç bu adam geldiğinde ilk slogan ruh der ki, ruh temalı şeyler değil miydi? ruh bildiğin ruhumuz fatih terim, ruh bedenden çıkarsa o beden ne giyse yakışmaz, yakışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın