• 7498
    12 mayıs 2012 de gelen rakip saha şampiyonluğunda, kaybeden tarafın alacağı cezaları, malesef ligden düşmesi neredeyse matematiksel olarak kesin olan mersinle* oynadığımız maç için alacağız.

    muhtemelen imparator sezonu kapatacak ve takımın başında çıkamayacağı maçlar içerisinde deplasmanda ki fenerbahçe maçı da var. fatih terimin başımızda olmadığı 2 maçta 5 puan kaybettiğimizi düşünürsek bizi ciddi anlamda zor bir süreç bekliyor. sezon başından beri süre gelen tek taraflı kararların bir dışa vurumunu yaşadığını söyleyebiliriz. aykut kocamanın eskişehir deplasmanında saha içine kadar gelerek fırat aydunusu taciz etmeleri sıfır cezayla geçiştirildi. diğer tarafta fatih terimi itibarsızlaştırma çabalarına kesinlikle katılıyorum fakat hocanın da buna prim vermesini anlayamıyorum. galatasaraya ceza vermek adına ellerini ovuşturan bir güruha karşı bu fırsatları vermemek gerekmektedir.

    hasan ve ümit muhtemelen 1-2 maç ceza alacaklar ve takımın başında belki de iki maç hiç bir hoca olmayacak. bununla ilgili tavsiyem (bkz: #1219156)

    sahaya giren andavallara ne demeli peki. 2-1 öndesin mersinin gol atacak durumu yok, herşey geçmiş bitmiş ve sen sahaya dalıyorsun. 1-2 maçta saha kapatma cezası alacağız muhtemelen ki bunun sorumlusu kim olacak bilmiyorum.

    tüm bu cezaları ligden düşmesi kesinleşmiş, lig sonuncusu mersin maçında yiyeceğiz. evet yanlış duymadınız mersin idman yurdu.

    ligde kalan 6 hafta için, 3 nisan real galatasaray ve 4 nisan fenerbahçe lazio maçları mental olarak bizi olumsuz, şehrin diğer yakasını olumlu bir havaya sokmuştur. ne kadarda 4 puan önde olursak olalım, fenerbahçe bu havası ile basını arkasına alacak ve gereken desteği görecektir. şampiyonluk çantada keklik, fatih terimin bu tavrı şampiyonluğu getirdi diyenlere katılmıyorum ve bizi çok sıkıntılı, ciddi bir sürecin beklediğini düşünüyorum. umarım yanılırım ve sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarının sahasında duble yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın