resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5894
    koskoca bir camiayı uyandıran, yüreği hepimizinkinden daha büyük bir insandır.

    biz de dahil herkes uyurken, yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalamamıştır. bu kendini bilmez taraftarımıza da, herkese çok iyi bir ders olmuştur.

    6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçından sonra yaptığı açıklamalarla, paraya doyamayan lig tv ye, fenerbahçesini korumak isteyen tff'ye, aziz'in tetikçisi olmuş hakemlere, gözetmenlere, şikecilere, hepsine birer birer lafı koymuştur.

    bu laf koyma öyle bir laf koymadır ki, kendisi maçtan atıldıktan sonra arkasından demediğini bırakmayanlar, terim ekrana çıktıktan sonra kuzu kesilmişlerdir. çünkü artık herkes anladı ki; bu sallama olayı o kadar basit değil. kimse olayın içinde değil. bugün gazeteleri açıp baktığınızda bile çoğu köşe yazarı kendisine hak vermeye başlamıştır.

    bütün bir ülkeyi bu adam uyandırdı!

    kendinize gelin artık, hala istifasını isteyenler varmış. bu kişilere sadece gülüyorum. evet, istifa etmelidir ki biz daha ezik bir kulüp olalım, üstümüzde her şeyi oynasınlar. istedikleri gibi at koştursunlar, başkaları şikeler yapsın ama bizi küme düşürsünler. ama biz liseli tavrımızdan ödün vermeyelim, uysal bi kulüp olalım, aman etliye sütlüye bulaşmayalım. efendi olalım, sınıfın örnek çocuğu olalım!

    yok ya. bakın bu sezon istisnasız her maça gittim. şunu söyleyebilirim ki; kendi sahasında bu kadar küçük düşürülmeye çalışılan bir takım olamaz! bizim taraftarımız da nedense bu duruma alışmış olmalı ki sesini çıkaran yoktu etrafta. taa ki imparator fatih terim'in bu çıldırışına kadar.

    bakın arkadaşlar, bu açıklamalar o kadar etkilidir ki, yönetiminden tutun da en ücra köşesindeki taraftarına kadar her galatasaraylıyı uyandıracak açıklamalar olmuştur. benzetme yapılması gerekirse, evet artık bir savaş içindeyiz, ateşler yandı, cepheler zaten çoktan belliydi, 6 nisan 2013 tarihinde yaşananlar bu savaşın görünen sebebi olarak tarihe geçti. bu savaşın görünmeyen sebeplerini de herkes çok iyi biliyor zaten. tff ve kurulları, fenerbahçe, lig tv artık uyandığımızı da farkındalar. biz de artık neyin ne olduğunu çok daha iyi biliyoruz terim sayesinde. ve o koca yürekli adam tek başına ilk ateşi açtı, bize düşen onun askerleri olmak ve bundan sonra yapacağı her şeye destek vermek.

    çünkü, bu saatten sonra gizli saklı bir şey kalmadı, kapalı kapılar ardında dönen her şeyin bilincinde olduğumuzu gösterdik. biz 2 yıldır efendiliğimizi yaptık, sustuk sustuk ve patladık. bu saatten sonra hadi tek bir hakem gelsin de bizi yakmaya çalışsın, hadi tff bizi yarıştan düşürmeye çalışsın.

    bu adam türk futbolunun özellikle de galatasaray camiasının iyiliği için kendini ateşe atmıştır. bu adam sayesinde türk futbolu pisliklerden arınacaktır. uyuyan taraftarımız bu adam sayesinde uyanacaktır. ligin itibarını arttıtacak biri varsa o da bu insandır, altyapıyı geliştirecek olan varsa o da,ligin marka değerini yükseltecek de... hatta ve hatta uefa'ya bile kafa tutabilir bu adam. yok canım artık diyin siz. her zaman demiyo muyuz türk futbolunda bazı pislikler var onları arınırsa her şey çok daha güzel olacak diye, işte o adamları koltuğundan edecek olan da bu adamdır.

    uyan artık galatasaray taraftarı uyan! dünkü maçta yapılmaya çalışılan katliam kadıköy'de yapılmaya çalışılsa ne olurdu hiç düşündünüz mü? lig tv'sinden tutun da gazetesine,dergisine kadar günlerce konuşulurdu, o hakem bir daha görev alamaz, amatör kümeye verilirdi (!), twitterda aleyhimize tt'ler yapılır uyuyan taraftarımız cevap vermezdi, sözlükte iyi yaptılar fenerbahçeye diyenler elit taraftarımız(!) tarafından of'a boğulurdu.

    ama aynısı galatasaray'a yapılınca kimse bir şey diyem..

    hayır, artık uyanmaya başladık. bu saatten sonra kimse öyle bir şey yapamayacak. ve adım gibi eminim ki fatih terim bu kadar çıldırmasaydı galibiyetin gölgesinde yapılmaya çalışılanlar pas geçilecekti.

    bu artık şampiyon olma ya da olmama - 3 puan alma almama mücadelesi değil. bu türk futbolunu temiizlemek isteyen, paranın karışmadığı günlere döndürmek isteyen, sokak aralarında maç yaparken tamamen saf ve temiz duygularla alet olduğumuz bu futbolu eski günlerine döndürme çabasıdır. galatasaray üstünde oynanan oyunları yenme çabasıdır.

    biz bu adam sayesinde dün* rakip takımın, hakemin ve tff nin ardından, türk futbolunu da yendik.

    şimdi kimse gelip fenerli ağzıyla ''ama yanlış yaptı yea'' derse fena üzerim. uyanın artık. galatasaraylıyız diyosanız bu pisliklere göz yummayın, eğer özlediğimiz futbolu geri getirecek biri varsa o da fatih terim'dir bunu sakın unutmayın.

    helal olsun hocam, evet belki çok fazla ceza yiyeceksin ama bir çok şeyi bize geri kazandıracaksın.

    galatasaraylı olma bilincini!
App Store'dan indirin Google Play'den alın