resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2825
    futbolda maç temposu diye bi şey vardır. fiziğinizi iyi hissetseniz bile o tempoya ulaşabilmek için biraz maç oynamanız gerekir. sezon başı hazırlık kamplarında o hazırlık maçları sadece üçüncü lig takımlarına 25 gol atalım da moralimiz düzelsin diye yapılmıyor.

    bu sezon çok uzun süre kaybettiği maç temposunu yakalaması beklenecektir, bunun yanında bir de çok kritik bir rolü var bu takımda. kendisi takımın önümüzdeki birkaç yıl için en yetenekli pasörü olacaktır. top class bir pasör olmanız için o takımı iyi tanımanız gerekir. kim ne zaman nereye koşu yapar, biriyle göz göze geldiğinizde nereye pas atmanız gerek bilmeniz gerekir. sadece yetenek yetmez. şu an kendisi biraz da takımı tanımaktadır. dikkat ederseniz bazen boş alanlara attığı paslarda galatasaray futbolcusu olmuyor, top kaybediyoruz. neden? çünkü takımı yeterince tanımıyor.

    o yüzden bu sezon biraz böyle geçecektir. gol atacaktır, attıracaktır yine belki ama, asıl performansını hem arkadaşlarıyla birlikte maç temposunu kazanmış, hem de arkadaşlarını tanımış olacağı gelecek sezon başından itibaren görebileceğiz. biraz sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın