• 428
    (bkz: #1216950)

    yazısıyla galatasaray sözlük'e bakış açımı değiştirmiştir. öncellikle kendisine kendi adıma teşekkür ediyorum. nick altına yazmayı cok sevmem ama fazlasıyla haketti. birazcık da genel galatasaray sözlük yazarlarından bahsediceğim.

    öncelikle söylediklerinin coğuna katılsam da, şampiyonlar liginde real'e elenmeyi, avrupa kupasına tercih ederim. ama o kadar güzel kaleme almış, o kadar güzel bana göre karşıt bir görüşte belirtmiş ki yazdıklarını galatasaray sözlük'deki son zamanlardaki karşıt görüş sıkıntısını tek entry ile gidermiştir.

    özellikle çoğu yazarların sert tavırları, küfür, hakaret, baskı vs. vs. sözlük de karşıt görüş bir yazı yazmak cok zorlamıştı bazı yazarları. insanlar şimdi bir eleştiri yazsam, herkes beni harcıyacak mantıgıyla yazmamaya bile başladı sözlükde. bu entry o arkadaşlara örnek olmalı, düzgün bir şekilde kaleme aldığı zaman hem dikkat cekicek hem de örnek olucaktır. ben bu dikkat cekmenin ve belki de biraz hoşgörünün eski bir sözlük yazarı olmasından kaynaklandığını da düşünüyorum. ve eski sözlük yazarlarından bu objektif yaklaşımları cok daha fazla bekliyorum.

    yine söylediğim gibi benim beklediğim, istediğim galatasaray sözlük bu, yeri geldiğinde muhalif olunacak, saygı gösterilecek ve entryler kalitesinden belli olucak. kendisine gerçekten kendi adıma teşekkür ederim. eline sağlık hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın