• 23
    türkiye diye tabir ettiğimiz ülke olimpiyatlara ev sahibi olmak için hiçbir şey yapmamıştır. ne spor kültürü vardır, ne adam gibi sporcu yetiştirmiştir, ne bu yönde altyapı çalışması yapmıştır ne bir şey. yani özetle türkiye ülkesine yakışmayacak organizasyondur.

    birbirimizi yemeyelim, bu ülkede spor denilince halkın %99'unun aklına futbol gelmektedir. futboldan başka sporları ne takip ederiz, ne izleriz ne kurallarını biliriz. (u: yalandan 12 dev adam gazıyla basketbol izlemişliği de vardır bu memleketin atlamayalım gerçi. ) peki türkiye'de bu kadar çok sevilen ve takip edilen futbol branşının durumu nedir? şikeye ceza verilmeyen, ahlaksızlığa göz yumulan bir ortam. şike yapan adamın hala başkanlık yapabildiği, takımını batıran kişinin federasyon başkanı seçilebildiği dünyanın en sikko memleketiyiz. bir de yüzsüz gibi olimpiyatlara talip oluyoruz.

    ata sporumuz güreş var sahi. nasıl bir ata sporuysa artık, yıllardır milleti kandırdılar. bu memleketin ata sporu 'okey'dir , 'batak'tır, yeri geldiğinde 'rıfkı'dır. bu spor dalları olimpiyatlarda akredite olamadığına göre iddialı olduğumuz tek bir dal olmadan ne alaka ile olimpiyat gerçekten merak ediyorum.

    yine milletin parasını çarçur edecekler, üstüne olimpiyat getirdik, işte türkiye'nin geldiği nokta diye prim yapacaklar. türkiye'nin geldiği yere soksunlar, metrobüsle mi taşıyacaklar binlerce sporcuyu.

    türkiye ve olimpiyat. ne alaka amk. vermesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın