• 23
    hakkında görevi kötüye kullanmaktan dava açılması gereken kurul. galatasaray'ın bedelli sermaye artırımını reddedip aynı yöntemle artırım yapacak olan beşiktaş'ın talebini kabul etmiştir. ayrıca aşağıdaki haberi okuyun ve oynanan tiyatroyu görün:

    --- alıntı ---
    sermaye artışı öncesinde spk, beşiktaş’a geleceğe yönelik planlarını sordu. spk’ya gönderilen yazıda, 2020 olimpiyatları’nın istanbul’da yapılacağı öngörülerek, “3.1 milyar liralık yatırımdan inönü de pay alacak. ragbi müsabakaları burada yapılacak” denildi.
    sermaye piyasası kurulu'ndan (spk) yüzde 500 bedelli sermaye artışı yönünde izni koparan beşiktaş’ın gelir planı nasreddin hoca'nın 'dikenli tel örüp, buradan geçen koyunların pamuklarını toplayarak borcunu ödediğini' anlatan fıkrayı anımsattı. sermaye artırımı öncesinde 12 aralık 2012’de spk, beşiktaş'a geleceğe yönelik gelir ve harcama durumu ile ilgili 6 soru sordu. kartal’ın 25 aralık’ta spk'ya gönderdiği yanıt gecikmeli de olsa dün kap’ta yer aldı. yanıtlarda, kartal'ın umudunu 2020 olimpiyatları'na bağladığı görüldü. istanbul'un olimpiyatları alacağı varsayımı ile hareket eden şirket, inönü stadı'nın yapımının finansmanı ile ilgili sorulan soruya, spor bakanı suat kılıç'ın açıklamalarını örnek göstererek yanıt verdi.

    kartal’in umudu 9 gençte
    buna göre, inönü, istanbul 2020 olimpiyat oyunları adaylığı çerçevesinde ragbi müsabakaları için kullanılacak. dolayısıyla da 3.1 milyar dolarlık olimpiyat yatırım bütçesinden stat için pay alınabilecek. geçmişte transfere harcanan paralarla ilişkin sorusuna ise beşiktaş, yeni dönemde yüksek bedelli transferlerin yapılmayacağı yanıtını verdi. gençlere olan inancın anlatıldığı açıklamada, takımın (25 aralık'ta) 2. sırada yer aldığı belirtilerek, takım bünyesinde altyapıdan yetişen 9 futbolcu yer aldığı anımsatıldı. yanıtta, alman borussia dortmund örneği de verilerek, altyapıdan çıkacak futbolcularla başarı ve gelir elde edileceği bildirildi.

    spk’ya parayi çarçur etmeyeceğimizi anlattik
    spk'nın sorduğu bazı soruları yanıtladıklarını kaydeden beşiktaş mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi berk hacıgüzeller, “spk'nın özellikle geçmiş dönemde yapılan harcamalara ilişkin soruları vardı. biz spk'ya gelecek dönemde, geçmişteki gibi astronomik harcamalar yapmayacağımızı anlattık” dedi.
    --- alıntı ---

    http://ekonomi.haberturk.com/...ca-fikrasi-gibi-plan
App Store'dan indirin Google Play'den alın