aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2383
    tam olarak bir amrabat ortasıdır bunlar. kırk yılda bir güzel tezaürat çıkar, öbürleri hep aut.

    bunun dışında esas mesele şu: ben hastayım bu serserileri savunurken söylenen "siz amatör branşlara gittiniz mi, kareografi yaptınız mı :(" laflarına.

    öncelikle, burada seksenleri doksanları tribünde geçirmiş insanlar var. bir durun orada. öte yandan, ultraslan bir tribün topluluğu olduğundan bunları yapabiliyor. benim tek başıma bunları yapmaya ne bütçem, ne gücüm yeter. bu ultraslan'ı aklamaz, öyle olsa haksız devlet başkanı olmazdı. çünkü onlardan başka devleti yöneten yok! bir de, ultraslan denen topluluk acaba başka bir taraftar topluluğuna izin veriyor mu da "başka kareografi yapan yok ama" diyorsunuz?

    amatör branşlar meselesi de ayrıca açılması gereken bir konu. ulan ben hayatımda su topu izlememişim, niye gideyim? bir de destek diyorlar... herif kurallarını bile bilmiyor sporun, ama destek olmaya gidiyor. ofsayt bilmeyen kadın tribüncü olmaya kalksa demediğinizi bırakmazsınız ama? geçin bu demogojileri. amatör branşmış da falanmış da...

    hayır, her bir şeyleri tam olsa "i love you hagi" diyenlere fırlattıkları tokmaklardan, kendi taraftarlarına ettikleri ana avrat küfürlerden, karaborsadan, başkalarının biletiyle maça girme denemelerinden, sığ tribün liderlerinden, başka grupları tehdit etmelerinden falan yine kurtarmıyorlar. olmuyor, üzgünüm. ultraslan bu tribüne ve renklere yakışmayan bir serseri gençler topluluğudur.

    taraftarlarını da üzmek istemem ama, evet, onlardan önce galatarasay tribünleri daha güzeldi/miş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın