• 7379
    2012-2013 futbol sezonu'nda şampiyonlar ligi'nde çeyrek final ve sonrası için üzerindeki stresi atarak daha rahat oynayacak takım. bu sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynamak hemen herkesin hedefi idi ve bu hedefe ulaşıldı. "gruplardan çıkamamak,2.turda elenmek" takım üzerinde eleştiriye yol açacak önemli bir baskı unsuru idi. takım, beklentileri yerine getirerek üzerindeki bu baskıyı attı. bundan sonra çeyrek finalde her kim olsa da stressiz ve rahat futbol oynayacaklar. zira malaga dahil kiminle eşleşirsek eşleşelim elenmek normal karşılanacak, atlanılan her tur pastanın üzerindeki çilek olacak.
    aynı havayı 1999-2000 futbol sezonunda da yaşadık.galatasaray, tıpkı bu sezon olduğu gibi şampiyonlar ligi'ne kötü başladı. oysa beklentiler hiç olmazsa gruptan çıkmak üzerine idi. şampiyonlar ligi'nde olmasa da o zamanki adı ile uefa kupası'nda çeyrek final oynamak büyük başarı görülüyordu. galatasaray bologna'yı ve ardından dördüncü turda dortmund'u elediği zaman herkes o büyük stresi üzerinden atmış, beklentileri karşılamış olmanın rahatlığına erişmişti. o sezon uefa'da fırtına gibi esen mallorca'ya çeyrek finalde elensek kimse durumu eleştirmezdi haliyle. takım bu rahatlıkla mallorca'yı da leeds'i de geçerek uefa kupası'nın bir kulbunu tuttu.
    2012-2013 sezonunda da aynı rahatlığa eriştik. avrupa için takımın üzerindeki stres kalktı. bu yüzden,şampiyonlar ligi çeyrek finalinde ve olası bir ayrı finalde takımımızın stressiz rahat ve iyi bir futbol ortaya koyacağını düşünüyorum.
    şampiyonlar ligi'nde final oynamak hayal değil bu noktadan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın