• 607
    bir yandan drogba'yı kaleye, muslera'yı forvete koysa yine de fatih terim'e laf söyletmez; bir yandan da onun kadro mühendisliğine güvenmez.
    bu sneijder'i de, bu drogba'yı da fatih terim istedi. schalke* maçından önce sneijder bizim çok önemli futbolcumuz yarın sahada olacak dedi. önümüzdeki sezonun da, sonraki sezonun da transfer politikasını bilen adam fatih terim. amaçladığı futbolu da, bu futbolu oynatacak sistemi de tasarlayan fatih terim. e o halde? ortada kendi fikirleri arasında bir çelişki yok mu?

    kendisine trol yakıştırması yapmıyorum. çünkü son derece kaliteli yazıları da var. trol kötü niyeti taşımıyor ama şu ana kadar yazdıklarıyla galatasaray sözlük'te kendi adına bir marka yaratmış ve o markayı yönetmek için kimi radikal iddialara ihtiyacı var. misal baros meselesi. sonunda haklı mı çıktı? hayır. sadece zaman içerisinde yaşadığı sakatlıklar ve galatasaray'ın izlediği süreç baros'u olduğunu iddia ettiği adam haline getirdi. zaten bu böyle değil midir? genelde iyi futbolcuların ömrü takımlarda 4-5 sene olmaz mı? en nihayetinde de bir çoğu azalarak bitmezler mi? ilk geldiği kalitesiyle baros iyi futbolcuydu. o sezon sonunda 10 milyona satılsa kimse bu vatandaşı haklı bulmayacaktı. işte benzer bir denemeyi an itibarıyla sneijder'le yapmakta.

    yine de değişik görüşlere tahammül etmek önemlidir. eleştiri olacaksa saygı sınırları aşılmamalıdır. adam "bence türkiye'de başarılı olmanın yolu 4-4-2 ve sneijder bu sistemin adamı olamaz o nedenle iyi futbolcu olmasına rağmen yanlış transfer" diyor. katılmıyorum fakat fikir çeşitliliği renk getirdiği ve yazarken kötü niyet taşımadığı için de hakkındaki eleştirileri biraz abartı buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın