resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5573
    artik cani istedigi kadar bu takimin basinda duracak adam. buna inaniyorum. öyle de olmasi lazim. bu adamin nasi biri oldugunu biliyoruz. lüzumsuz maceraya ne gerek var aminagoyum. istersek bu sezonu 5. bitirelim bu adam burda kalacak aga onu bunu bilmem.
    yok yani bu gidince daha iyi kim gelecek lan. bizim icin en iyi adam bu. bence sadece mourinho onun ayarinda. o da bizim adam degil. fatih terim bizim cocuk, bu camianin evladi. arti en büyük teknik direktörlerden biri. bundan iyisi mars'ta snickers.

    edit: ulan bu adam nasil tartisilir bana biri aciklasin. macta böyle böyle yapsa sanki daha iyi olurdu de elestir eyvallah, su gazeteciye haksiz yere kizdi de elestir eyvallah, ama adamin kendisini tartismak ayip oglu terbiyesizlik. bizim adam lan bu. nasi yerine baskasini düsünebiliyorsunuz. bana güven pompalayan adam. fatih terim bisey biliyodur zaar diye yatiyom ulan daha ne. bu sene basarisiz olursak elbet seneye daha iyisini yapar diye yatiyom ulan daha ne bit.

    ofsayt osman sunar: basss bass iyi geliyo ohhh. bas ulan üc bes daha basarsan belki rüyanda gönderirler imparatoru. basssss.
App Store'dan indirin Google Play'den alın