aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2376
    tribünlerin efendisi. tek tek özet geçeceğim.

    -galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan basket maçlarında fenerbahçe taraftarına salonu dar ediyorlar.
    -euroleague'de yaptıklarıyla gönüllerde taht kurdular. salonların efendisi olduğunu bir kez daha gösterdiler.-o çok övülen beşiktaş taraftarı euroleague'de takımın itici gücü olamadılar, salonu dolduramadılar-

    statta neden olmuyor?

    sadece pegasus tribünündeler ve destek yok.
    daha büyük alan ve açık alan, tek başlarına bir şey yapamıyorlar.

    deplasman maçlarına giderken ultraslan'a bilet veriliyor olabilir, buradan rant sağlayan insanlar da olabilir. bizim eleştireceğimiz kesim bunlar. kaldı ki her deplasmana giden insanlar var içerisinde. bunlara bedava bilet verilmesi bazılarına dert olsa bile takıma buradayız mesajı verebilmek için o adamlar orada olmalı.

    hazır bundan bahsediyorken geçmiş bir ay içinde galatasaray-fenerbahçe basket maçı ile ilgili anımı anlatayım:

    türkiye kupası maçları eskişehirde oynandı ve üç maça da gittim. efes maçında eskişehirsporlular efes tarafında yer alırken salonda efes tribünlerini bastıramadık. onlar bizden daha iyiydi. arkasından fenerbahçe maçı geldi, finaldi ve almamız takım için ekstra motivasyon demekti. aynı gün antalyaspor maçı da vardı ama eleştirilen ultraslan'ın kemik kadrosu eskişehir'e geldi.

    ben fenerbahçe tribününde yer bulabildim-karaborsa- ve gfb arasında izledim maçı. maç başlamadan 20 dakika öncesinde fenerbahçe'li taraftarların sesi salonda yankılanıyor bizim tribünden ses çıkmıyordu. içim gitti, galatasaray diye bağırabileydim keşke, bizimkilere destek olsaydım diye. velhasıl fenerbahçe'li taraftarlar istanbul gelmemiş galatasaraylıların sesi çıkmaz diye gülüyordu. ultraslan bileti olmadığı için kapıda polisle kavga ediyordu o esnada. neyse maç başladı fenerliler bağırıyorlar derken ultraslan içeri girdi.-tahminen bh grubu- fenerbahçelilerin sesi kesildi, salon rerererarara diye inledi. fenerlilerin içinde sesiniz çıkmıyormuş diye kavga edenler oldu.

    bunu niye anlattın diyenler vardır aranızda. çünkü deplasmana gelmesinler madem, rant sağlıyorlar diyenler için diyorum.

    ultraslan'ın olmadığı tribünü düşünelim ve son gençlerbirliği maçına bakalım. ultraslan dışında bağıran var mıydı? takımı iten bir grup olmazsa tribün işi fostur. burada ahkam kesmek kolay, fes edilsin demekle bitmiyor iş. farklı fikirleri olan varsa açığım. illa ultraslan olsun demiyorum. alpaslan abinin ultraslan'ı değil tabi bu ultraslan ama onun kurduğu bir grubu daha da büyütmek ve kötü olan yönlerini değiştirmek daha mantıklı. o da tıpkı futbolcular gibi unutulmayacak efsanelerimizden biri!

    sözün özeti: ultraslan iyidir, eleştirilebilir ama fes edilsin demekle olmaz bu işler. zira çekirdekçilerin tribünde olmasından yana hiçbir zaman olmadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın