resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5535
    skor taraftarı olmadığıma yemin edebilirim. inanan inanır. inanmayan yazacaklarımı okumasın. 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçında sneijder ve emre çolak'ın oyundan çıkıp yerine amrabat'la umut'un girdiği dakikaya kadar hep böyle oynayalım gerekirse yenilelim sözünü 10 kez tekrarlamış olabilirim. maça başlarkan kadroyu gördüğümde 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 oynayacak kadromuzun çok iyi top oynayacağından adım gibi emindim. çünkü aynı formasyonla 2-0 yendiğimiz antalyaspor maçında da rakibe pozisyon vermeden çok rahat kazanmıştık. kimse yanlış anlamasın, derdim amrabat veya umut'un oyuna girmesi veya sneijder'in oyundan çıkması değil. ama göz var nizam var, tıkır tıkır işleyen bir sistem ve sezonun en güzel oyunlarından birini yapılan değişikliklerle berbat etmek en hafif tabiriyle formsuzluktur. ve eğer isim fatijh terim'se en ağır tabiriyle de ego'dur. adam sözlüğe geri geldi fatih hocaya laf sokmak için fırsat kolluyor ibne demeyin. başınızdaki tüy kadar imparator diye bağırmışlığım var.

    değişiklikleri görünce maç gitti lanet olsun dedim. sinirden kendimi öpecektim yetiştirebilseydim dudaklarımı! şimdi çıkmış gençlerbirliği oyuncuları şöyle oynadık böyle oynadık diyor ya en çok da ona yanıyorum. lan ezdik geçtik adamları gittik yenildik var mı böyle bir şey? hala inanamıyorum gerçekten.

    hocam allah aşkına anla artık forvet oyuncusu çok olunca gol atma ihtimali daha yüksek oluyor diye bir şey yok. forvetlerin ikisi de umut ve burak gibi ayağında top tutamayan adamlar olunca orta ileride top tutup oyun kuramıyorsun. forveti üçleyip orta sahayı boşaltınca da topu rakibe veriyorsun. 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçında üçlü forvete döndüğümüzde alisamiyen arena'daki schalke maçı geldi gözümün önüne. top şişiren galatasaray'dan nefret ediyorum hocam. ayıptır günahtır yapma böyle. senin gidin top şişirin demediğine adım gibi eminim ama orta sahan konya ovasına dönünce o topu ileriye taşıyamayan orta saha topu ya umut'a ya da drogba'ya şişiriyor otomatik olarak.

    sözlüğe geri döndüğümde yazdığım ilk girdide seni eleştirmek beni de üzüyor ama bu sene çok formsuzsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın