resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5525
    8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçı'nın kaybedilmesinin baş sorumlusudur, yönetim kurulu ile birlikte. o zemin de futbol oynanmaz. doğru. ama sezon başından beri;

    (beşiktaş maçını saymıyorum), şampiyonlar ligi maçından önce oynanan orduspor, arada oynanan eskişehirspor, şampiyonlar ligi maçından önce oynanan gençlerbirliği, şampiyonlar ligi maçından sonra oynanan mersin idmanyurdu, şampiyonlar ligi maçından önce oynanan kardemir karabükspor, yine şampiyonlar ligi maçından önce oynanan gaziantepspor, arada türkiye kupası'nı hiç eden 1461 trabzon. hepsi konsantrasyon eksikliğinden puan kaybedilen lig maçları. arada kazanıyorsun. lig başında aldığın ve rakiplerine karşı aldığın 3 puanlar farkı açıyor, ama bunların hepsinin senin iyi oyunundan değil, şansla ve rakiplerin çok kötü olduğu için olduğunu göremiyorsun. bursaspor, eskişehir, trabzon deplasmanlarına gidiyorsun, birinde bile kazanmak için çıkmıyorsun sahaya. kasımpaşa deplasmanından önce yönetimle sürtüşüyorsun (yönetimin hıyarlığı) takım sahada bir şey oynamadan 3 puan veriyor.

    fatih hoca çok büyük teknik direktör. en iyisi. ama 2011-2012 sezonunda 25-30 puan kazandırdıysa bu sezon 20-22 puan kaybettirdi.

    bu şartlar altında, hatta normal koşullar altında, galatasaray için, fatih terim'den iyisi yok. bu takım şampiyon olacaktır, olmalıdır. ama sezon başından beri, 1 değil, 3 değil, 10 kere konsantrasyon eksikliğinden puan kaybediyor takımın, sen fatih terim'sin hiç bir şey yapmıyorsun.

    omuzlarındaki yük, hafif değil hoca, biliyoruz. ama sen fatih terim'sin. bu taraftar senden çok şey bekliyor, çok şey istiyor. her seferinde yapabileceğinden iyisini yaptın. 5 şampiyonluğun 5'inde de. bu sefer yapabileceğimizin altında şeyler yaparak şampiyon olmayalım. çok daha iyisini yaparsın sen. sen, sen. takım değil. yine söke söke, eze eze ağlata ağlata şampiyon olalım.

    yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın