• 7286
    sistemsiz oynayan takım açık ve net. geçen sene önde basan defansı orta sahaya kadar çıkaran rakibi boğan bir sistemimiz vardı. maçı kaybetsek bile hatta yenik düşsek bile bundan vazgeçmiyorduk.

    biz bu sistemin mükemmelleştirilmesini beklerken bir anda sistemsizliğe döndük. dikkat edin ne zaman geriye düşsek iş mahalle maçına dönüyor topu alan gol atmaya gidiyor. lig bitti biz hala oyuncu deniyoruz biz hala sistem arayışındayız. olmaz beyler kaybederiz. şampiyonluğuda kaybederiz herşeyi. öperler adamı bireysel performansa kalırsak.

    bir kere belirtim hiç beklemeye gerek yok, amrabat o değeri kesinlikle haketmeyen ve galatasaray düzeyinde olmayan bir oyuncu. tek nanesi topu sağa çekip orta yapmak. herkes ezberledi artık bunu. arkadaş bi adam geç bi verkaç yap 8 milyon euro verildi lan sana. hayatın boyunca elde edemiceğin bi ortamdasın.

    sneijder-drogba ikilisine gelince zaten sistemsiz olan takımı iyice bozdu bu ikili acı ama gerçek. drogba'ya yine bir lafım yok ölüsü top indirir adamın ama sneijder'in şu an oynadığı oyunu herkes oynar yani anadoludan herhangi bi oyuncu getirsen oda şu zamana kadarki sneijder kadar oynar. evet acı ama gerçek. kendimizi kandırmayalım artık. iş ciddiye biniyor biz hala '' yolanthe yengee xdd '' havalarındayız. böyle devam edecekse ki bu sistemsizlikle bence edecek 4-4-2'ye dönmemizde hiç bir sakınca yok kendisine de kulübe yolu gözükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın