• 7270
    4-3-1-2 dizilişi ile oynaması yönünde temenniler var ama bunu yapabilmesi için çok kritik bir öneme sahip olan orta sahasından bu sezon ciddi anlamda verim alamayan takımdır.

    merkez pozisyonunda oynayabilecek selçuk inan her maç düzenli olarak klasını konuştururken felipe melo inişli çıkışlı grafiği ve disiplin sorunlarından dolayı bir türlü belini doğrultamadı ve takımın güvenilen, as isimlerinden biri olamadı.

    sol iç pozisyonuna uygun emre çolak ve engin baytar bu sezon gerçekten istikrarsız ve formsuzlar.

    sağ iç pozisyonuna uygun hamit altıntop ve yekta kurtuluş ara ara iyi performans sergileseler de tam randımana bir türlü ulaşamadılar, şöyle gözümüz kapalı ilk on bire yazılacak duruma gelemediler.

    forvet arkası mevkisinde oynayan wesley sneijder yavaş yavaş takıma ısınırken ve üstün kalitesi ile zorlu geçiş sürecini idare ederken furkan özçal adeta kayıp eleman.

    bu sistemin dışında kalan safkan kanat oyuncularımızdan albert riera sol beke devşirilip iyi bir performans gösterdi ve her ne kadar son haftalarda biraz hırçınlaşsa da yüzümüzü güldürdü, aydın yılmaz ve nordin amrabat ise genele vurulduğunda vasatı bir türlü aşamadılar.

    orta sahadan verim alamıyoruz. allah için iyi oyuncularımız var, tek tek bakıldığında elbette hepsi kaliteli isimler ama gerçek anlamda verim alamıyoruz ve kadro derinliği denen şey ne yazık ki kağıt üzerindeki bir ifadeden öteye geçemiyor.

    fatih terim'e güveniyoruz orası tamam ama işi gerçekten zor. sıkıntı var. selçuk inan ve wesley sneijder dışında şöyle şak diye kadroya koyabileceğimiz bir isim daha yok. şapkalar öne konuyor, bir düşünme süreci gerekiyor, hatta anlaşmazlık çıkıyor çoğu zaman sözlükte bile... takımın omurgasını oturtamadık bu sezon. yine iyi gidiyoruz her şeye rağmen ama 10 hafta daha bunu yapabilir miyiz elbette insan tedirgin oluyor.

    kale, defans veya forvet öyle değil ama, istikrarlı ve başarılı isimler daha bariz, ayrıca nicelik olarak daha fazlalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın