resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5501
    hocam seni her galatasaraylı sevmek zorundadır sen ilk emir gibi bir şeysin bu camia için. ama gel vazgeç şu inadından. her hafta farklı dizilişlerle, farklı oyun mantelitesiyle oynamayalım. kadro bas bas bağırıyor ben en iyi 4-3-1-2 sisteminde oynarım diye. sneijder'den sol açık, burak'tan da sağ açık olmaz. sene başından beri kanatlarımızı kullanamadığımız ortada hala nedir bu kanatlardan gelme hastalığı. en büyük kozumuz selçuk'un savunma arkasına atacağı toplar değil mi, bak buna sneijder'de eklendi. ee daha ne? bir kere 90 dakika deneyelim şu taktiği, sanki öbür türlü galip geliyoruz. bir kere de 4-3-1-2 oynayarak yenilelim. deneme tahtası oldu takım bu sene. hala oturmuş bir sistemimiz yok. orduspor maçında görüldü ki bu takım gazla çalışıyor. istediği zaman tempo yükseltiyor, istediği zaman oynamıyor. böyle olmaz hocam.

    kötü kötü dediğimiz schalke ağzımıza sıçtı kendi sahamızda, hiç kendimizi kandırmayalım en az 5 yerdik ilk maçta adamlardan. kontradan da 2 tane biz atardık belki. bak kontradan diyorum hocam, kendi sahamızda deplasman takımı olduk o maçta. çünkü neden adamların belirli bir oyun sistemi var, kim girerse kim çıkarsa aynı oyunu sergiliyor. biz de oyuncuların performansları önemli, riera oynarsa soldan yardırıyor, hakan balta oynarsa geride çakılı bekliyor. böyle olmaz ikisi de hücumsa hücum, defanssa defans.

    velhasıl kelam, şunun şurasında 10 maç kaldı, şampiyon olsak da olmasak da şimdiden gelecek sezonun oyun mantelitesini oturtmaya çalışsak iyi olur diyorum hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın