aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2335
    son yaptigi aciklamada sonuna kadar haklı tribun grubudur zira avrupa deplasmanlarına nasıl gidildiğini biraz bilen herkes bu isin aylar oncesinden basladigini, vizelerin ve kalınacak otellerin ayarlandığını bilir. simdi cogu arkadas burada da mevzuyu beles bilet veya karaborsaya baglamis manasiz bir sekilde, bazi arkadaslar avrupa temsilciliklerinin de biletleri kulupten aldigini dahi bilmiyor.

    kisacasi bir degisiklik olmazsa schalke deplasman tribununde cok sayide cekirdekci olacak. sahsen ben istanbul tayfasindaki adamlarin ne yapacagini da merak ediyorum. kurada schalke ciktigindan beri almanya deplasmani hakkinda bilgi verildi, herkesten para toplandi, vize ve otel isleri halledildi. oraya her turlu gidilecek yani ama bilet isi nasil cozulur bilemem.

    su bos tribun ve cekirdekci arkadas bile bunlardan iyi diyenleri anlayamam asla. zira bu kafayla gidilirse gun gelecek arena'da santiago bernebau gibi olacak, 50-60 kişilik bağıran bir grup. bir de tribun o hale gelince simdi burada kina yakan adamlarin aglamayacagini bilsem icim acimayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın