• 7138
    ister begenin ister begenmeyin emre colakın ortasahasına dönmesi gereken takım. ya da engin baytar. egerki biz 4 3 1 2 oynayacaksak ortadaki 3lunun en azından biri pır oyuncu olmak zorunda. 2000 kadrosunu hatırlayın, okan buruk ve emre belozoglu o kadroda ortasahada cabuk, kosan pres yapan pas yapan adamlar olarak onde haginin ve arif hakan ikilisinin daha rahat olmasını saglıyorlardı ayrıca ortasaha bos kalmıyordu. ama hamit cok agır kalıyor, selcuk da yapı olarak dediğim pır oyuncu tipinde değil. selcuk bu takımın en önemli kozu oldugu icin onun yeri tabiiki stabil kalacak. melo savascı oyuncu olarak yerini ayıracak. bizim kalan son kontenjanı hamit gibi duragan ve oyunu yavaslatan bir oyuncudan ziyade daha cabuk bir oyuncuyla doldurmamız gerekiyor. bunu da takımımızda emre colak engin baytar ikilisinden biri yapabilir burda yekta da denenebilir. ya da sabriyi ortada denemek fikri verilebilir ama ben bunun da kotu sonuclanacagını dusundugumden onu varsayımlar arasında soylemiyorum.

    eger önde sneijder drogba burak 3lüsü sabit kalacaksa, ortaya alan kapatacak pres yapacak oyuncu sart. ya da sistem değiştirilmek zorunda kalınacak. burak bu kadar iyi giderken ve drogba ile sneijder gibi 2 sansasyonel transfer yapılmısken bunun da pek mumkun olmadıgını soylemek gerekiyor.

    ama acıkcası sunu soylemek gerekiyorki 4 3 1 2 oynayacaksak ortadaki selcuk hamit melo 3lusu kuruldugu takdirde ortasaha ustunlugu konusunda sıkıntılar yasamamız cok olası gorunuyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın