• 7123
    henüz şampiyonlar liginden elenmemiş takımımız.

    yok yani bazı arkadaşlar elenmişiz gibi yorumlar yapıyorlar da hatırlatayım dedim. turu geçeceğimize inancım tam. sebeplerime gelince:

    - geçen yıl ve bu sene oynadığımız deplasman derbilerinde 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldık. mağlubiyetimiz yok.

    - bu sene deplasmanda oynadığımız avrupa kupası maçlarında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık. mağlup olduğumuz manchester united maçında da başabaş bir futbol oynadık. 3 topumuz direkten auta giderken 2 net penaltımız verilmedi.

    - rövanş maçında baskı bu sefer schalke'nin üstünde olacak. kamuoyu ilk maçta rahat bir galibiyet almamızı beklerken, sahada beklenenden çok daha iyi bir schalke ile karşılaştık. hem tribünler hem de sahada ki takımımız yeterince tepki veremediler. oysa şimdi turun favorisi schalke ve biz daha rahat olacağız.

    - rövanş maçına kadar drogba ve sneijder fiziksel olarak daha iyi olacaklar. ayrıca takıma daha iyi adapte olmuş olacaklar.

    - almanya bizim için asla tam bir deplasman olmadı. gurbetçilerimiz yine stattaki yerlerini alacaklardır.

    - veltins arena stadı hem atmosferi hem de zemini ile tam bir futbol mabedi. ilk maçta schalke'li oyuncular çok yüksek performansla oynarken bizim oyuncular seviyelerinin altında kaldılar. ama son 90 dakikada bizim oyuncularımız da yüksek performans göstereceklerdir. bana göre bizim takım daha kaliteli ve becerili oyunculara sahip. schalke'nin en etkili oyuncuları farfan, bastos, huntelaar. oysa bizde selçuk, burak, sneijder, drogba, muslera, melo, eboue gibi uluslararası futbolcular var.

    - fatih terim faktörü. schalke'nin hocası jens keller tecrübe ve taktiksel bilgi açısından fatih hocanın çok gerisinde. schalke çok iyi oynadığı bir maçta bile bize galip gelemedi ve kalesinde de çok pozisyon verdi. rövanş maçına fatih hocam rakibi çok daha iyi tanımış bir şekilde çıkacak. kurt hoca bu tür maçları, başarıyı, başarısızlığı fazlasıyla yaşamış, teneffüs etmiş birisi. eminim schalke'ye birkaç sürpriz hazırlayacaktır.

    - schalke avrupa kupası maçlarında içsahada zorlanıyor. arsenal ve montpellier ile berabere kalırlarken olympiakos'u zar zor 1-0 yenebildler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın