• 7107
    bu sezonu en iyi şekilde bitirip asıl amacı önümüzdeki sezon olması gerekn takımımız. çünkü hakkaten sorunlu bir takımız. stoperimiz sorunlu ortasaha göbeğimiz sorunlu, sneijder oynarsa nerde oynicak sorunu var var oğlu var yani.

    ama fatih terim'in dediği bir şey var '' bu geçiş dönemini en iyi şekilde atlatmak istiyoruz '' diye. haklı. çünkü şu an geçiş sürecindeyiz. fatih terim sezonun ortasında sneijder, drogba, burak'ın ilk 11 oynadığı yeni bir sistem getiremez takıma. bu anca sezon başı antremanlarından itibaren olur.

    yönetim fatih terim stoper ve sol bek isterken eline 2 tane dünya yıldızı verdi. al bunlarla bizi oynat hoca dedi. ama fatih terim'in stoper ve sol bek istemekte ne kadar haklı olduğunu dünkü maçta* fazlasıyla gördük.

    sonuç olarak bu sezonu 2 kulvarda en iyi yerde bitirip önümüzdeki sezona iyi bir stoper ve solbek takviyesi ile ve sneijderi, drogbası, burakı ile beraber oynadığı bir sisteme sahip olacak takım. mesela 4-3-1-2 olabilir bu. ama buna ha diyince dönemezsiniz. fatih terim akhisar maçında denedi öyle başladık maça ve hakkaten baya sıkıntı yaşadık lig sonuncusuna bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın