2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 88
    iki takıma baktığımızda galatasaray'ın kalecisi, merkez orta sahaları ve forvetleri schalke'den daha iyi. schalke'nin ise önlü arkalı kanatları daha iyi. stoperler hakkında bi şey diyemiyorum çünkü iki takımın da stoperleri birbirleriyle uyum olarak güven vermiyor.

    schalke kanatları hızlı kullanmak isteyecek çünkü en iyi hücum silahı bu. adamların oyunu yıkmak gibi bi gayesi zaten yok. 10 kişi kale önüne kapanmasalar da defans ağırlıklı futbol oynayacaklar 2 maçta da.

    defans ağırlıklı oynayarak hızlı kontralara çıkan bi takımın tur atlaması dünyanın hiç bi yerinde yüksek ihtimal olarak gösterilemez. %60 turu geçeriz. %70 bu maçı kazanırız. tek ihtiyacımız olan şey konsantrasyon. çünkü sneijder, burak, selçuk ve drogba dörtlüsünün birbirleriyle olan uyumuna bağlı olarak 10 dakika da 3 gol atabilme ihtimali var. schalke'ye baktığımızda böyle bi güven veren futbolcuları yok. kanat adamları bireysel olarak inanılmaz oynarlarsa kazanırlar. bunun da ihtimali %20.

    bizim sikerim lan verin şu topu gol atcam ben diyerek hakikaten atabilme ihtimali olan oyuncularımız var. turun anahtarı bu. zaten bu tarz adamları olan takımlar başarılı olur. ve tüm büyük takımların bu tarz adamları var. bu sezon gösteremese de hamit gibi şut atan adam kaç takımda var. http://karikaturistan.wordpress.com/...ne-ogul-yigit-ozgur/
App Store'dan indirin Google Play'den alın