• 12
    sermayeyi denetler. anlaşılan o ki rakiplerde korku zirveye erişti. topla tüfekle saldıracaklardı. sene başında bu belliydi. sportif açıdan rakiplerin de gösterdiği kötü performansla istedikleri noktaya çekemediler. sahada yenemeyince uydurma cezalar kesmeye başladılar. yetmedi yeni silahları da maddi mevzular. futbolcu bedelleri için yapılan tartışmalar "it ürür kervan yürür" minvalinde geçiştirilebilecekken borsa konusu çok daha çetrefilli. özellikle spk'nın verdiği cezalardan sonra bu yönde de hızla saldırıya uğrayacağız.

    çünkü birçoğumuzun normal olarak uzmanı olmadığı bu konuya hakim olması çok uzun zaman alır. bu da düşmanların işine geliyor. kuyuyu taşla dolduracaklar. daha dün ciddiye alıp insanlara doğruyu anlatmak için yönetici yolladığımız tv programında yorumcu vasfıyla karşısına oturan adam "ben hukuktan anlamam spor açısından konuş" diye böğürürken gördük. * *

    bu yüzden taraftara ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum: bu konulara fazla kafa yormaya, her şeyi anlamaya çalışmaya lüzum yok. borsa, hukuk gibi tıp gibi kendine has derinlemesine binlerce inceliği barındıran bir dal. özellikle türk borsası gibi sığ borsalarda büyük sermayeler istedikleri gibi at koştururlar. normal olarak ezilen çimlerin de çok hayıflanmaya hakları yok. bu işin doğası budur. bu yüzden uzak durmakta yarar vardır. ilerde teknik detaylardan cezalar gelebilir. isteseler bi bu kadar daha da ceza kesebilirler. kassalar diğer kulüplere de yüklü cezalar çıkartabilirler. buna emin olun. yönetimimiz profil olarak bu konulara hakim bir ekip, kendilerine güvenebiliriz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın