resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 2335
    taraftar olarak futbolcuları çok güzel eleştiriyoruz. "bu oyuncu çok yavaş", "şu oyuncunun tekniği yetersiz", "ohoo bu tam salak ak". ama hiç kendimize bakmıyoruz. galatasaraylı bir futbolcu çıkıp "galatasaray taraftarı çok sabırsız" dese sonuna kadar haklı. arkadaş bi' durun, bi' sakin olun.

    bu adamdan hemen bir taffarel, bir mondragon olmasını beklemeyin bunun için hem galatasaray kariyeri olarak erken hem de yaş olarak. düşünün şampiyonlar ligi maçına galatasaray formasıyla ilk kez bu sene çıktı. bir kalecide bulunması gereken en önemli özellik özgüvendir. bu özellik de büyük maçlara çıkarak kazanılır. bence muslera'ya kötü diyebilmemiz için galatasaray formasıyla en az 2 sene avrupa maçlarında oynamış olması gerekmektedir. ve avrupa arenasında başarılı oldukça takım üzerindeki etkisi de artacaktır. ve bence kaptanlık pazubandı kimde olursa olsun bir kalecinin en az kaptan kadar takıma söz geçirebilen biri olması gerekir. bu da bir iki seneyle olacak bir iş değildir.

    onur kıvrak meselesine gelince kendisi şu anda türk kaleciler içinde bence en iyisi. alsak belki muslera'dan çok daha başarılı olacak ya da belki bir iki maç sonunda bileti kesilecek bunu bilemeyiz. ama elimizde dünya starı olma potansiyeli olan bir kaleci varken şimdiden başka takımların kalecisine bel bağlamamız sizce mantıklı mı? bence değil. asla muslera'nın satılması taraftarı değilim. kendisi "buradaki misyonumu tamamladım, gitmek istiyorum" demedikçe gönderilmemeli.

    eğer olur da ilerde giderse evet yerine getirilen kaleci kesinlikle onur kıvrak olmalı bu konuda hemfikirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın