• 6988
    4-2-3-1 oynayacak sanırım bundan böyle. bu da lig maçlarında drogba'yı daha az izleyeceğimiz anlamına gelir ki; can sıkıcı bir durum. veya riera yerine el bombası hakan balta oynayacak sol bekte ki; yabancı sınırına takılmadan drogba'yı oynatabilelim. bilemiyorum sözlük; bu konuda kafam çok karışık, ne oynayacak bu takım!?

    muslera-eboue-dany-melo-sneijder-drogba altılısı sahada görmek istediğim altılı. hakan balta'ya güvemediğim gibi, riera'nın da bu seneki oyununa haksızlık etmek istemiyorum. amrabat gibi bir adam var, yatırım yapılmış ve oynamadan kendisini bulamayacağı belli olan bir adam. elmander'i hiç saymadım bile dikkat ediyorsanız. burada "yerli stoper lazım! ömer toprak veya serdar taşçı'yı zorlayın." dediğimde işte tam olarak bu sorunu düşünerek söylüyordum o lafı. dany'nin oyununu beğenenlerdenim ancak şu altılı arasından en kolay ikame edilebilecek ve kulübeye oturtulabilecek adam da kendisi.

    keşke sene sonunda bir şeyler olsa, şu sıfatsız al aşağı olsa ve yeni federasyon başkanının ilk icraatı da milli kariyeri olduktan sonra yabancı oyuncu oynatmak ve almak yönünde hiç bir kısıtın olmamasını sağlamak olsa. keşke!

    4-3-1-2 de bir alternatif bu arada ama sol iç oynayacak oyuncumuz olmadığı gibi bu sistem selçuk inan'ı bitirir mi şüphelerim var. 4-1-2-1-2 oynamak da bir alternatif tabii ki; bu sistemde ise zaman zaman bekler bindirecek zaman zaman da forvetler kanatlara deplase olarak kanat oyuncusu gibi oynayacaklar. burak ve drogba bunu yapabilirler. hakan balta bu sistemde varlık gösterebilir mi şüpheliyim ve son olarak önünde ona yardımcı bir sol kanat olmaksızın riera işin defansif yönünü ne kadar kotarabilir bu da büyük bir muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın