resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 414
    --- alıntı ---

    almanya'da bir stoperle anlaşmak üzereydim. tam işi bitiriyordum ki drogba'nın menajeri aradı.
    "drogba'yı galatasaray'a getirebilirim. fenerbahçe 11 milyon euro verdi ama istemedi" dedi. kendisinden sadece 5 dakika mühlet istedim. başkan aysal'ı telefonla aradım. önümüze ansızın çıkan bu imkânı kısaca söyledim.

    --- alıntı ---
    kaynak; ademabi vasıtasıyla milliyet ve güneri civaoğlu.
    http://siyaset.milliyet.com.tr/.../1664611/default.htm

    fatih hoca yönetime verdiği listesi hakkında "görüştüler herhalde" derken ne demek istemiş?

    drogba fırsattır %100 doğru. ancak her transfer gibi risktir. riski aldın ve fırsatı gördün. ancak ihtiyacın olan adamdan vazgeçip fırsat peşine koşmak çok daha büyük bir risk değil midir? bu nasıl bir kurumsal sistemdir? drogba harika tamam ancak drogba gelince stoperden niçin vazgeçtin? bu takım her maçta gol yemiyor mu? bu takım rakibe her maç 3 ila 5 gol şansı vermiyor mu? takımın omurgasında akıllı bir stoper yoksa olabilecekler katlamalı risk değil mi? sen kendi işinde sana kapı lazımken fırsat gördüm diyerek kendine koltuk takımı * alır mısın? hadi aldın evin kapısı hala yoksa kapı almazmısın? kendi işinde yapmayacağın işi galatasaray'da niye yapmaktasın? sen kimsin bülent tulun? omurgada eksilik var, sen kim oluyorda omurgadan vazgeçme kararı verebiliyorsun?

    liseli arkadaşların seni yağ var, börek var diye köpürtmekte ancak gözümüz üzerinde. dua at semih ve dany'e. dua et fatih terim'e ve teknik ekibe.

    edit; ademabi mesaj attı kaynak yukardaki link içinde geçen "ama... bir santrafora daha ihtiyaç yok ki diye görüş yürütünce" ifadesini güneri civaoğlu bülent tulun'a değil bülent tulun başkana söylemiş şeklinde yorumladığını bildirdi. doğru olabilir, yazı tuhaf, şayet ademabi'nin yorumu doğru ise (ki olabilir) bülent tulun'a hitaben "sen kimsin ve benzeri ifadelerim bu olay için ağırdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın