• 2964
    sözlüge bakıyorum fenerbahce hakkında sürekli yorumlar yapıyorlar yapılıyor . facebook'a bakıyorum birbirinden saçma ve 5 yasında cocugun bile yapmayacagı sakalarla ugrasılıyorlar. twittera bakıyorum sürekli fenerbahce hakkında trend topic'ler yapılıyor. sürekli cevap veriliyor sürekli atısmalar sürekli trend topic savasları var. kendi futbolcularına veya baskanına bile bu kadar yorum yapmayanlar var. taraftarımız tam bir anti fenerbahce spor olmus durumda. bize ne arkadaslar ? tamam en yakın rakibimizdir der geceriz bazı seyleri ama sosyal ortamda okadar cok ugrasılıyor ki. tamamen nefret toplumu oldu taraftarımız.

    sosyal ortamlarda aziz yıldırım'ın '' r '' harflerini söyleyememesi ile şakalar yapılıyor ve bu artık normal hale bile geldi. birisinin dogustan gelen zaafları hakkında şaka yapmak yakısmaz bize. bazılarımız hala galatasaray kültürünü ve ahlakını kavrayabilmiş değiller. bizim ayrıcalıklı olmamız gerek . sürekli metin oktay'ın ahlakı ile övünürüz sadece iyi bir futbolcu degil iyi bir insan oldugu konusunda da övünürüz ama bu suanki taraftarımızda ne yazıkki cogunda yok. seviye düştükçe düşüyor.

    şimdi de cıkmıs divan kurulundan irfan aktar fenerbahce'nin sneijder'i ayartmaya calıstıgını elimizden almaya calıstıgını söylemistir. yok elimizden almaya calısmıslar alamamıslar araya bilmem kimi sokmuslar ama olmamıs falan. bak ne güzel başkanın fenerbahce denen şikeciler hakkında agzını acmıyor bir tane kötü söz söylemiyor ama sen cıkıp onları agzına alıyorsun.konusmaarkadas konusma. konusmayın şu adamlar hakkında . bizimle muhattap olacak kadar şerefli degiller onlar. aziz yıldırım gibi bir başkanları aykut kocaman gibi bir teknik direktörleri var.

    biz sürekli onlar hakkında konusur ve onları muhattabımız olarak alırsak o zaman size sorarım sayın galatasaray taraftarı, biz onlar gibi davranırsak cok övündügünüz galatasaraylılık kimligi nereye gitmiş olacak. bizim örnek olmamız ve ülkeyi kendi seviyemize çekmemiz lazımken onların seviyesine iniyorsunuz. yapmayın.

    sözlükte söyle fotograflar bile paylasılmaya baslandı . iyice inci sözlük oldu burası.*

    http://i.capsspot.com/s/39/7/301196.jpg

    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/...4156_393529928_n.jpg

    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/...380_1461168977_n.jpg

    http://photos-d.ak.fbcdn.net/...9898_576775717_n.jpg

    kendimize gelmemiz gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın