resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 2311
    yabanci kontenjani bahanesiyle yollanacak en son oyuncu. her yani doldurup defansif orta saha ile kaleyi salla pati giden adnan polat donemini yasadik hala anlamadik arkadas ya bir takimin en onemli yeri kalesi, kale saglamsa varsin. onur iyi kaleci ama asla muslera'nin performansi etmez, muslera dediginiz adam su an dunya'nin izledigi bir kaleci begenilsin turkiye'de fb medyasinca begenilmesin.

    kale> orta saha, forvet, defans,kanat vs.

    savunmayin artik su yabanci kontenjani kalede kullanilmaz mantigini. bir orta sahanin formsuzlugu mu yoksa kalecinin formsuzlugu mu daha kotuye goturur takimi oturup dusunmek lazim, kaldi ki gelecek adam nasil uyum saglayacak o ayri mesele.

    o sebeple tek sorun kontenjansa; emmanuel eboue gider, felipe melo gider, dany nounkeu gider, ne bileyim albert riera, johan elmander gider hatta cok gerekirse wesley sniejder, didier drogba el ele giderler ama fernando muslera su takimda o bahaneyle gi-de-mez.

    ha kulubun yararina iyi bir miktar teklif edilir, anlasilir elbette ona biz karisamayiz ama demek istedigim sadece kontenjan dusecek diye, uvey evlat muamelesi cekip direk performansa dahi bakmadan kalecilere cokeceksek hala isimiz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın