• 2957
    ortalama bir fenerbahçeli şu an bizim durmumuz için;

    - burak'ın "sahte" whatsapp konuşmalarına istinaden; "bunlar daha iyi günleriniz, takım içi çok karışacak. türkler yabancılar gruplaşacak." der.
    - henüz maç performansına ulaşamamış olan ve fırtınalı maçta * 20 dakika oynayan "sneijder de sizi kurtaramadı." der.
    - "dünyaları transfer ettiniz, aradaki fark bugün 3 olacak *, kadıköy'ü sayma eşit puandayız." der.
    - "dünyaları transfer ettiniz, kurtarıcınız hala aydın yılmaz." der.
    ...

    evet, bunu şu an zekası, sosyal olaylara bakış açısından dolayı küntleşmiş; amaçlı ve seviyesiz karşı yakalılar söyler, duyuyor veya okuyorsunuzdur. ancak işin acıklı kısmı, benim ilginç galatasaraylı dostlarım "sebepsiz" yere bunları mantıklı bulup sinirleniyor, hatta bunu sosyal medyada, orda burda ilan edip, isyanlara geliyor; hatta daha da ileri gidip galatasaray sözlük'e bu minvalde entryler başlıklar yazıyor.

    yapmayın! nolur, biraz sakinleşin, gevşeyin. en azından yazarken eğer duygularınız yoğunsa bilin ki, güzel bir fikir üretmiyorsunuz. faydacı değilsiniz.

    - burak yılmaz, avrupa'nın en önemli golcülerinden biridir, takımızın sözleşmeli oyuncusudur, daha da çok işimize yarayacaktır, hiç bir sorun yaşamamaktadır.
    - takım performans olarak geçen senenin altında. kötü. ancak unutmayın ki halen, ligde en iyi takım. abi takım lider lan. lider! hem de fikstürün en zorlu kısmından*, yeni transferlerin adapte olmakta olduğu bir dönemde, çok büyük ihtimalle lider olarak çıkacak ve rakiplerin zorlu deplasmanlarda ve birbirleriyle oynamalarını bekleyecek.
    - çok iyi transferler yaptık, büyük oynadık, belki de risk aldık, ancak başarı için en önemli anahtar halen elimizde: fatih terim. artık lütfen taktiksel ve kadro boyutunda adama vurmayın. eleştirin, ama vurmayın. elbette farklı görüşler olacaktır, ancak adam bir takımı yönetiyor abi. "boşver emre'yi, amrabat'ı, aydın'ı, umut'u, elmander'i..." diyemez bu adam. ah şu manager oyunları, insanları ne hale getirdin amına koyim senin. drogba ve burak kulağa müthiş geliyor, eyvallah, ama umut ve elmander'e de ihtiyaç olacak, veya emre belki schalke maçında sonradan oyuna girip bir şeyler yapmak zorunda olacak. çok daha geniş düşünüyor bu adam. hepimizin aklından geçen ihtimallerin hepsini, tek başına düşünüp taşınıyor, emin olun. florya'da sabahlama amacı; lost, prison break, dexter izlemek değil heralde. bi rahat olun. gelmeyin bu aptal basının oyunlarına.
    - galatasaray'ı ve galatasaraylı'yı bozmaya çalışan özellikle karşı yakanın elinde olan medya unsurlarının ve paralı askerlerinin ürettikleri bu tarz argümanlara ne inanıp onlara ne prim verin, ne de korkun. unutmayın ki, asıl korkan onlar ve her zaman olduğu gibi can havliyle çırpınıp bulundukları boktan psikolojiye seni, beni de sürüklemek için her şeyi yapabilecek bir zihniyetteler. fırsat kolluyorlar. bu kadar kötü oynarken bile, galatasaray futbol takımının ipiyle kuşağıyla sallaya sallaya ligde lider olması ve şu an avrupa'nın en iyi 16 takımı arasında bulunması, herkes için büyük tehdit çünkü.

    hissediyorlar ki; geliyoruz!

    sahip olduğun pozisyonların ve elindeki müthiş imkanların farkında ol galatasaraylı. arkana yaslan, inan ve sabret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın