• 2955
    2 şubat 2012 bursaspor galatasaray maçı sırasında mide krizleri geçirmeme sebep olan taraftar grubu.

    maalesef galatasaray taraftarı hâlâ akıllanmadığını dün akşam maç esnası ve sonrasındaki ilginç yorumlarıyla göstermiştir. bu bir oyun, oynanan güzel bir oyun ve biz maalesef en ufak bir rüzgarda devrilmek üzereyiz.

    sezonun ilk yarısında tribünde yaşanan bilimum homurdanmalar şimdilerde yerini internet ortamında küfürlere bırakmış, allah muhafaza 2 ay sonra istifa sesleri, küfürlerle karışacak en çok bundan korkuyorum.

    dün akşam fatih terim'e (üsluplu eleştiri getirenleri ayırıyorum) abartılı tepki gösteren, küfürler edenler it gibi pusuda bekleyip, galatasaray'ın en ufak hatasını bekleyip, yerden yere vurmak için fırsat kollayan leş yiyicilerden pek bir farkının kalmadığını gördüm. midem bulandı...

    lucescu gibi bir dehanın iki kez bu ülkeden kovulduğu aklıma geldi, imam - cemaat ilişkisi yani. biz bu ülkede her şeyi biliyoruz, her şeyin farkındayız, gidin kahvehanelere 3 kişi birleşip futbol ve sistemleri üzerine tez yazacak kadar bilgi sahibi...

    kelle almaca mı? ağır abiyiz alayımız, hata, kusur kabul etmeyiz. anında alırız aklını!

    akşamdan moralim bozuk, açtım internette gazeteleri okuyorum; olmayan şeyler bile olmuş gibi gösterilmiş, çarpıtılmış, deşilmiş, büyütülmüş... neden? it sürüsü dedim ya, heh işte o pusuda bekleyip galatasaray'ı yerle bir etmek için fırsat bekleyen it sürüleri onlar.

    akıllı olun beyler! akıllı olun!

    evet biz hâlâ lideriz, evet dün biz kötü oynadık, evet dün hoca da yanlış yaptı... eee bu mudur yani? böyle mi olacak?

    iki tür evlat vardır kardeşlerim, iki tür evlat var :

    1- insan evladı
    2- orospu evladı

    şimdi bu 2. tür evlatlar ellerini ovuşturmuş galatasaray taraftarının hocasına, yönetimine sırt dönmesi için fırsat kolluyorlar.

    ağır konuşacağım, afedersiniz : sevindirmeyin orospu evlatlarını çok rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın