• 525
    kıskanç kişi.

    şuanda kendisi;

    oğlum albayrak kendi cebine atmak için para topladı arkadaşlarından bide kendide para koydu o topladığı paranın üstüne sonra cebe attı.
    yaşlıyım ben ne dersem o! hatırlamazsınız sizi.

    ümit'in transferinden ne kadar kazandı biiyonuz mu? tam 2 kasa bira. bi kasası bana geldi. ondan böyleyim. ağzımla içmeyi de öğrenemedim.
    ama yaşlı adamım çok güzel içerim. kusmayı da çok iyi bilirim. zaten burada bulunduğum süre boyunca anlamışsınızdır.

    hagi varya hagi işte onun en büyük düşmanı fatih terimdi. bigün içiyoruz arkadaşlarla bi baktım hagi. noldu oğlum niye geldin dedim. terim dedi. düşman bana beni dedi. gittim dövdüm terim'i. itiraf etti. meğerse hagi'yi bunca yıl sırf sakatlansın diye oynatmış sürekli. muska falanda yazdırmış. tabi yaktım hemen muskayı. büyük galatasaraylıyım dimi?! ne soruyorum lan size. siz de galatasaraylı mısınız amk. tabi en büyük galatasaraylı benim!

    bu arada amrabat'ı alana selam ediyorum. cris'in ölmesini istediğim günleri de unutmayın. böyle büyük galatasaraylı olabilirsiniz unutmayın!!

    şeklinde zırvalamakta. bak ne güzel twitter varmış dimi burada hepimize kusacağına orada sadece seni görenlere kus. arkana fenerlileri falan al o rüzgarla saldır galatasaray düşmanlarına!
App Store'dan indirin Google Play'den alın