2012-13 Türkiye Süper Lig 20.Hafta Maçı
19:00 Bursa Atatürk Stadyumu
1 - 1
  • 281
    öncelikle sneijder neden oynamadı diye dellendim ama fatih hocanın maç sonu demecini görünce artık net olarak birşeyden eminim ki yönetim ile fatih terim'in arası fena şekilde açık.

    bir hoca drogba iyi çok güzel ama listem de listem diyorsa demek ki bu transferleri fatih hoca özellikle istememiş, önermişler eyvallah demiş.

    şimdi fatih hoca diyor ki amna koyayım benim için ne sneijder ne drogba, bana defans ve sol bek lazım dedim ama almadınız sonra getirip sneijder, drogba'yı önüme koyup hadi başarılı ol diyorsunuz, beni taraftarın önüne atıyorsunuz diyor.

    burada fatih hocaya sonuna kadar katılırım, çünkü ben sanıyordum ki sneijder'i özellikle fatih hoca istedi ama söylediklerine göre anladığım fatih hoca haklı.

    şu anda bu takımı ve fatih terim'i çok felaket şekilde taraftarın kucağına attılar.

    sneijder 70 dk oturmamalı derken ben kendisini fatih hocanın istediğini düşünüyordum ama anlaşıldı ki fatih hoca özellikle istememiş.

    şimdi yapılması gereken şu; sezon sonu şampiyon olalım diye dua etmek yoksa bu yönetim fatih terşm'in başını yakacak.

    adam sol bek ve stoper istiyor sen gidip drogba'yı alıp göz boyayıp ama hoca sen de hiçbirşeyi beğenmiyorsuna getiriyorsun.

    ulan herif sol bek stoper diyor adama forvet getiriyorsun adam sana ne desin?

    basın toplantısında eğer konuşmasaydı anlamayacaktım ama şimdi anlıyorum ki fatih hoca yönetim özellikle bülent tulun denen o uğursuz yüzünden çok zorda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın