2012-13 Türkiye Süper Lig 20.Hafta Maçı
19:00 Bursa Atatürk Stadyumu
1 - 1
  • 280
    stadyum'da malesef bursa seyircisi arasında izlediğim maçtır.ne yapalım hocu,bizim taraftan bilet kalmamış,arkadaş'ın kombinesi ile girdik sağolsun, çekirdekçi tayfaya denk geldik,rahat rahat izledik.

    ilk yarı takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum, golümüzün verilmemesi büyük skandaldır gene fırat aydınus üzerinde art niyet aramam o ayrı,bursa ilk ciddi atağında golü buldu,hemen cevap verdik,dedim maçı bu noktadan sonra alırız,olmadı. ikinci yarı kötü oynadık.

    fatih hocamın tek hatası emre çolak. saha içerisinden net görülüyor. bu kadar futbol zekası düşük bir futbolcu olamaz,mümkün değil. aldığı her topu ezdi,resmen elmander'e,sneijder'e atmadığı paslar beni delirtti.

    sneijder fazla bir adam bu ülkeye. artık ilk 11 çıkar sanıyorum ama oyun tarzını değiştirecektir. emre,aydın gibi adamlar olduğunda pas atmaktan çok top sürmeyi denemesi lazım. wesley abicim inter değil burası,emre ve aydın gibi adamlardan bahsediyoruz. hamit ve melo bu takımın en kilit oyuncuları ve wesley'in klasına en yakın isimler.

    bir paranter muslera'ya açalım, mükemmelsin aslanım. resmen ikinci yarı maçta tutunmamızı sağladı,jeneriklik kurtartışları çabası.

    son söz: bu takım iyi olacaktır, sene sonu şampiyon olacağız,korkmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın