• 2678
    şimdi sorum şu sevgili sözlük;

    şimdi benim 7. kategoriden bir biletim var kendim için. normal bir lig maçı yani derbi değil. misal arena'da orduspor yada gençlerbirliği maçı olsun. bir arkadaşımda benle maça gelecek ama kombinesi var şimdi yerini unuttum güney tarafıydı sanırım. biz benim biletin olduğu yere birlikte girebilir miyiz? yada şöyle bir şey kombineyle gelmedi diyelim arkadaşım, ona da bilet aldık ama şansa bak 7.kategoriyi alamadık yine birlikte izleyemez miyiz? yani o kadar detaya bakıyorlar mı turnikelerde? yoksa "he geç" modundalar mı kapıdaki güvenlik görevlileri? bir de mesela 7.kategori yazıyor ama oradan girmesek maçı izlemeye, başka girişten girsek sorun olur mu?

    şöyle ki daha önce izmir'de bucaspor ve ankara'da gençlerbirliği maçlarına gittim ve hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. ama takdir edersiniz ki arena'ya da ilk defa gideceğim ve oradaki durum nasıl bilmiyorum ve diğer gittiğim maçlara kıyasla aynı olacağını da düşünmüyorum hani.

    bu sebepten sorularıma cevabı olan renktaşlar ulaşırlarsa çok sevinirim. birkaç arkadaşa sordum ama net bilgiler alamadım. tam anlamıyla açık bilgilere ihtiyacım var. ankara'dan oraya gidip ortada kalmamak adına. hayatımın sorusunu sordum sana ona göre!
App Store'dan indirin Google Play'den alın