resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2890
    --- alıntı ---

    sneijder ve drogba transferleriyle dünya basınının bir numaralı gündem maddesi haline gelen galatasaray bir yandan da galatasaray üniversitesi'nde yaşanan yangının yaralarını sarmaya çalışıyor. sarı-kırmızılı camianını önde gelen isimleri galatasaray üniversitesi'nin yeniden yapımı için sorumluluk alırken; galatasaray başkanı ünal aysal üniversitenin yapımında önemli rol üstlenecek.

    fotospor'un ulaştığı bilgiye göre; ünal aysal, yaklaşık 25 milyon euroyu bulan yeniden yapım masraflarının yarısını bağış yoluyla kendi cebinden karşılayacak. galatasaray eğitimi vakfı yetkilileri de aysal'ın üniversite için ciddi bir miktarda bağış yaptığını doğrularken; galatasaray eğitim vakfı başkanı inan kıraç'ın da masrafların diğer yarısını üstleneceği iddia ediliyor.

    istanbul'un tarihi anlamda en önemli yapılarından birisi olan galatasaray üniversite'sindeki yangın sadece sarı-kırmızılı camia içerisinde değil, tüm türkiye'de büyük üzüntüyle karşılanmıştı. istanbul'daki bir çok üniversite galatasaray üniversitesi'ne kapılarını açtıklarını belirtirken; okuldan yapılan açıklamada yeniden yapım işleminin kısa süre içerisinde başlayacağı duyurulmuştu.

    --- alıntı ---

    dip not: nasıl bir para var bizim başkanda abooo

    kaynak: http://www.fotospor.com/...i-cebine-atti_116764
App Store'dan indirin Google Play'den alın